Call of duty 6 modern warfare telepítés, hogyan?
Figyelt kérdés
Szóval letöltöttem a cod 6-ot torrenttel és van a mappában egy CodMW2a-ZodiacNL.iso és egy CodMW2b-ZodiacNL.iso elkezdem telepíteni az elsőt aztán kéri a másik cd-t de én a d lemezre mentettem és a gép automatikusan a c-ről kéri de amikor meg akarom keresni a d-t nem tudom ,hogy oldjam ezt meg?2010. szept. 11. 13:39
1/15 anonim 

válasza:

Pl vedd meg, ahelyet hogy mas munkajat ellopnad...
2/15 A kérdező kommentje:
vedd meg te,nem azért írtam ,hogy itt nyavalyogj ,nagy cuc ha annyira akarod ,hogy megazdagodjanak akik gyártják nyugottan vegyél vagy 100-t
2010. szept. 11. 15:25
3/15 anonim 

válasza:

Tudod, a készítők nem kevés pénzt áldoztak arra a cuccra, amivel te ingyen szeretnél szórakozni... Remélem, nem is fogod tudni használni.
4/15 anonim 

válasza:

Megvettem, egyszer. Tobb szaz orat hasznaltuk harman, es teljesen megerte. Azt tudod, hogy azzal hogy ellopod a cuccot sok kreativ studiot teszel tonkre. A Modern Warfare az Activision miatt mar lehet hogy igy is tonkre megy, de szerintem nagy szemetseg amit csinalsz. Nem nyavalygok hanem a pofatlan lopasod ellen protesztalok. Miatad meg a hozzad hasonlok miatt kerulnek a jatekok ketszer annyiba mint Angliaban vagy Amerikaban.
5/15 anonim válasza:
nehogy megvedd!!!A call of duty modern warfare 2 egy hatalmas nagy rakás sz*r,én megvettem eredetibe mert azt hittem jó lesz de 10 ezerért csak a pofont kaptam,nem éri meg,az a pénzéhes rablóbanda(activision) nem érdemel pénzt
6/15 anonim válasza:
ja még én vagyok a 17:31-es,még annyit hogy az egyjátékos kb 2 óra alatt végignyomható,azzal még tudsz is játszani másolt verzióval szerintem de a multiplayerrel már nem hiszem hogy tudnál játszani másolt verzióval,de nem is baj mert a multiplayere az egyenesen meg rémálom
7/15 anonim 

válasza:

Eloszor is az megneznem, hogy te a single playert barmilyen nehezsegben 2 ora alatt vegig vinned (normal modban kb 5-7 ora, legnehezebb fokozaton 7-10 ora). Masodszor, ha tul rovid akkor probald meg egy rendes nehezsegi fokozaton. Harmadszor, a Special Opsot elfelejtetted megemliteni, mely legalabb 10-15 (es lehet egyedul jatszani) ora mig az osszeset vegigviszed (gyanitom, hogy kamuzol es nincs meg a jatek mivel kulonben ezt a modot nem felejtetted volna el). A multiplayer az elejen valoban nehez (sot most is ha nagyon jo jatekosok ellen jatszok) de szorakoztato. A Bad company 2 nekem egy kicsit jobban tetszik (mivel sokkal melyebbek benne a taktikai elemek), de az MW2t fosnak pofatlansag nevezni. Ha nem tetszik mond azt, hogy nem jott be de ismerd el, hogy jol mukodik es szepen van megcsinalva.
8/15 A kérdező kommentje:
és a medal of honor jobb? ,annak melyik a legújabb része?
2010. szept. 11. 19:23
9/15 anonim 

válasza:

A medal of honour most fog megjelenni egy honap mulva. A regiekkel nem jatszottam. A MW2 legjobb run 'n shoot lovoldozos jatek, de Bad Company 2 sokkal taktikusabb mivel a fedezekek szetesnek stb es nekem a taktika egy fontos eleme a jateknak mivel nem rendelkezem olyan reflexekkel mint sok jobb jatekos...
10/15 anonim 

válasza:

Nos, DeamonTools-al be mountolod a CodMW2a-ZodiacNL.iso-t, elkezded telepíteni majd amikor kéri a második cd-t akkor beomountolod szintén deamon toolsba a CodMW2b-ZodiacNL.iso-t.
Ha nem vágod mi az a deamon tools meg mountolás kérdezz.(itt)
Amúgy jó game, a single player része egy hosszabb délután alatt kivihető ugyan, de vannak még pályák amik a legnehezebb fokozaton elég kihívást nyújtanak, el lehet vele szórakozni na:)
Sok becsülethuszárnak meg annyit hogy nem mindenki engedheti meg magának hogy PC játékokra költsön vagy csak egyszerűen van más fontosabb dolog is amire inkább elkölti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!