Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek nem unalmas a...

Szerintetek nem unalmas a Days Gone?

Figyelt kérdés

Már másodjára fogok bele, mert egyszer már meguntam.

Elég jó kritikát kapott mindehol, de az erős kezdés után kb ugyan azt csinálom, motorozok, ide, oda, kifogy a benzin, keresek benzint, tankolok, tönkremegy a motor, keresek hozzá alkatrészt, megszerelem. Közben levágok pár fertőzöttet, megsebeznek, keresek kötszert.. és néha, néha iszonyatosan lassan folytatódik a történet. Megnéztem, kb 30 óra gameplay, szerintem ebből minimum 20 óra elmegy a fenti dolgok ismételgetésével egy State of decay-Last of Us hibrid világban.

Érdekelne a történet,mert jó, de szerintem iszonyatosan sok a játékban a szrakodás. :)

Egyszerűen nem szórakoztató a gameplay, mint mondjuk a

Last Of Us 2 nél.

De komolyan mondom még a

Death Strandingbe is gyorsabban halad az ember, kevesebb az időhúzás, vagy lehet az csak érdekesebb, egyedibb, magábaszippantóbb az egész.

Nektek bejött a Days Gone?

Szerintetek nincs túlértékelve?

2022. febr. 11. 22:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
32%

"#7 nekem meg az Unchartedek qqqqrva unalmasak, az ugrabugra platformozás még izgis meg látványos de az állandó lövöldözések minden percben... -_-"

De annak az allando lovoldozesnek van melysege. Ugy mint a Last of us-nal, az Uncharted-nel is eleg valtozatos a csata.

Lehet loni allva, kapaszkodva, csuszva, a kotelrol es uszas kozben is, van egy csomo fegyver es az ellenfel AI mindent megtesz azert hogy ne egy fedezek mogul lovoldozz, folyamatosan jonnek a granatok es az ellenfelek tobb oldalrol is tudnak tamadni. Ugyanugy mint a Last of us-nal lehet lopakodni, mindenkit szetloni vagy kombinalni a kettot, az osszecsapasok 90%-ban.

Valamint minden csatater mashogy van kialalitva, ami segit a valtozatossagban.

Pont hogy a platforming ami unalmas mert nem nagyon lehet elhibazni semmit benne.

2022. febr. 13. 00:31
 12/29 A kérdező kommentje:

Az Uncharted számomra inkább szintén lerágott csont

Unalmasnak nem mondanám, csak egy sokadik Tomb Raider egy csávóval.

mert míg a Days Gone ba a kifogy a benzin, szerzel benzint, tankolsz, tönkremegy a motor, megnézed századjára az egy random autó motorháztető felnyitása jelenetet, majd a megszerzett ócskavassal(!) visszamész, és egy csavarkulccsal "megszereled" a motorod, megint motorozol egy kicsit, megint kifogy a benzin, megint tönkremegy a motor "gameplay", ideje alatt az Unchartedbe legalább halad a történet, bármennyire klisés az is.

Ez egy

State of decay-Last of Us copy.

A most elkezdett indie Plague Tale érdekesebb számomra.

2022. febr. 13. 22:27
 13/29 anonim ***** válasza:

"Ez egy

State of decay-Last of Us copy."

Ez egy kicsit fura azok utan hogy azt mondtad hogy az Uncharted egy Tomb Raider copy. Akkor a Last of us meg a State of Decay egy Resident Evil Copy. Zombis jatekokkal amugyugyis tele van a polc, kincs keresos jatekokbol azert nincs kozel sem annyi.

2022. febr. 13. 22:56
 14/29 A kérdező kommentje:

A Last of US ban ferőzöttek vannak, és nem a nyílt világú üresjárattól lett minden idők legjobb játéka, hanem a története, és annak megvalósítása miatt.

Az első, és a második részben is olyan drámai nyitány, életszagú világ van, mint semelyik hasonló játékban. Az első részben rögtön az elején Joelnek a karjaiban hal meg a lánya(!) Nem tudom ki írta hogy unalmas, de ehhez azért kell némi EQ hogy ne ásítozz.

Az emberek nagyrésze itt sírt.

Aztán ahogy Ellie vel alakul a viszonyuk, egymásra utaltságuk, arra sem volt még példa a

Last Of Us ig.

Aztán ahogy az első rész befejeződött, ahhoz fogható szintén nem volt még a játéktörténelemben.

A Második rész meg annyira nem egy műfaj a Days Gone al, mint

ahogyan a Resident Evilek sem.

Nem, a Last of Us külön műfaj.

De a Days Gone egy

State of Decay- Last of US copy.

A játék elején az érdektelen, agyatlan motoros a barátnőjét "veszíti el" egy fertőzött világban , (Last of Us)

Majd kezdödik a State Of Decay dögunalmas , időrabló, ismétlődő, fantáziátlan, ezerszer látott gyűjtögetése.

Meghintve néha néha egy kis

Last Of Us drámaisággal, de nem sikerül neki mert annyira bagatel ez a motorozós State Of Decay.

Motorozol, elromlik. Keresel ócskavasakat( :D ), megnézed századjára a motorháztető felnyitását, majd visszacammogsz a motorthoz, egy csavarkulccsal meg némi ócskavassal megszereled :D

Mennél tovább, de kifogy a benzin.

A játék bekényszerít egy fertőzöttekkel teli városrészbe, hogy kihozd a teli benzineskannát..visszacammogsz, tankolsz.. és ez a végtelen dögunalom ismétlődik. :D

2022. febr. 14. 01:12
 15/29 A kérdező kommentje:
De az indie Plague tale is érdekesebb, mondom, már vagy 5 órája nem ereszt, ennek is sikerült valami újdonságot felmutatnia.
2022. febr. 14. 01:18
 16/29 anonim ***** válasza:
Aláírom hogy a lerobbanások és a benzinkeresés idegesítő lehet az elején mikor nem számítasz rá. De amikor már kitanulod hogy nem üres tankkal indulsz el a küldetésre meg tudod mire figyelj oda onnantól szórakoztatóvá vált nekem. Na meg ha fejleszted a motort nem fog olyan könnyen elfogyni a benzin sem.
2022. febr. 14. 01:19
 17/29 A kérdező kommentje:

Hát, majd egyszer ha lesz rá időm még nekifutok. Csak én sem casual vagyok, nyomom közben a Mortal 11 et, Overwatchot, Pubg-t, Red Dead Onlinet, ESO-t.

Nagyon megkell fognia egy single player game nek, és most ez a Plague tale megfogott, amúgy ajánlom, a kezdeti szimpla parittyázás után egy elég nyomasztó hangulata van, döbbenet, egyedi képi világgal.

Meg az Alien Isolation óta vártam már valami ilyesmire ahol főleg bújkàlni, trükközni kell. :)

Köszi a tippeket amúgy, valszeg én nyomok sok gamet hogy ez most nem fért bele :)

2022. febr. 14. 01:40
 18/29 anonim ***** válasza:

"Az első, és a második részben is olyan drámai nyitány, életszagú világ van, mint semelyik hasonló játékban. Az első részben rögtön az elején Joelnek a karjaiban hal meg a lánya(!)"

Ez egyszeru eszkoz arra hogy a nezovel megsajnaltassak Joel-t. Semmi egyedi nincs benne. A Last of us pont hogy agyon hasznalt klisekre epul es a komplex karakterek teszik nagyszeruve

En is tudom mondani, pl. az Uncharted-nel hogy "Mikor volt olyan hogy a foszereplo a testverevel egyutt probalt megszokni egy panamai bortonbol, de a testveret lelottek szokes kozben, ilyen drama videojatekban meg soha sem volt"

"Aztán ahogy Ellie vel alakul a viszonyuk, egymásra utaltságuk, arra sem volt még példa"

Lattad az "Up" cimu filmet. A Last of us elso resze ugyanaz csak zombikkal.

"De az indie Plague tale is érdekesebb, mondom, már vagy 5 órája nem ereszt, ennek is sikerült valami újdonságot felmutatnia"

En nem szeretem a Days Gone-t, de a Plague Tale-nel unalmasabb, scripteltebb jatekkal meg nem nagyon jatszottam. Emlekszem volt egy nagy darab lovag aki uldozott mert letertem a jatek altal megszabott utrol es hiaba hagytam le vagy kilometerekkel es bujtam el, valahogy minding megtalalt csak azert mert letertem a megszabott utrol.

Van az a kocsi tolos resz ahol lelonek egy ferfit aki velunk van, na mi utan ez megtortent menj le a lepcson es probalj azon az uton (nem a lepcson) visszamenni ahol a ferfi a kicsit tolta. A levego fog megakasztani mert annyira scriptelt es csak a lepcson mehetsz tovabb.

Az a jatek semmit gondolkodast nem enged, van egy ut es csak azon mehetsz vegig.

2022. febr. 14. 01:41
 19/29 A kérdező kommentje:

Írtam hogy a játéktörténelemben nem volt még rá példa,de azt ügyesen nem másoltad be :D

Ez nem trükk, hanem esemény, a történet része, mint a filmekben.

És egy érzelmileg gazdag ember átérzi, nézz youtube videókat róla hogyan reagálltak a gamerek ennél a résznél.

Ha Te semmit se érzel az csak Téged minősít, hogy egy érzelmileg szegény ember vagy.

Ami meg a scripteket illeti, hát az Uncharted 4 talán minden idök legscriptdltebb játéka.

A sokak által istenített aakció, vagy az autós jelenet is, script.

Vagy ne menjünk messzire:

Az elejét tudod úgy intézni hogy ne hajóbaleset legyen, hanem kimész egy partra? :D

A plague tale sem open world, cső játék, több millió társával együtt, csak ez egy felnőttesebb, drámaibb hangvitelű játék a bújlàlásra, trükközésre kihegyezve.

A Last of Usban is arra kell menni, amerre meglett álmodva.

De még a copy-paste identitásnélküli Days Gone is figyelmeztet, ha letérsz a misszió által engedélyezett útról, ennyit az open worldjéről.

A Plague Tale be csak ugyan úgy van mint az itt felsorolt jàtékokban, hogy a készítők által megàlmodott úton kell haladni.

Különbség annyi hogy ez nem egy időrabló dögunalom.

És ehhez is kell egy kis Eq.

2022. febr. 14. 09:36
 20/29 A kérdező kommentje:

De egyébként meg a Days Gone már az E3 on is egy századik zombis szr shooternek tűnt, mily érdekes, nem is ezt, haem a Last Of US 2 t várták az emberek.

Talán ha nem tologatják így a megjelenést, lehetett volna egy középszerű

Last of US - State of Decay klón.

2022. febr. 14. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!