Megéri-e megvenni a definitive edition-t 21.000 forintért?
Figyelt kérdés
Természetesen le tudom torrentezni, de már a san andreast, a 3-at, a vice cityt illetve a gta5-öt kivittem (az 5-öt már meg is vettem 3 éve) és gondoltam fizetek már valamennyit a rockstarnak ha ilyen jó játékokat adtak ki eddig. Az eredetiket venném meg és csak úgy lehetne megvenni ha megveszem a definitive editiont és mellé kapom az original triót a rockstar games launcheren. Természetesen élhetek a torrentezés lehetőségével de ideje lenne fizetni és vannak olyan adataim a gépemen melyeket nem akarom hogy valamilyen vírus hozzáérjen.2022. febr. 7. 18:15
1/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem éri meg szerintem...ncore-ról le szeded nem lesz semmi baj.
2/8 anonim válasza:
Nem. Nézd meg, hogy néz ki. :D Nevetséges amit azért a pénzért kap a játékos.
3/8 A kérdező kommentje:
Megvan xboxon a san andreas def.edition (gamepass) nekem tetszik, összesen 2 buggal találkoztam eddig (ami még tűrhető XD). Lehet VmWare-ban fogom játszani mert most videókártya nem kell annyira az eredeti gtakhoz, jól fut az Windowsba beépített VGA-n is (tapasztalatból mondom mert 5 éve játszottam laptopon amiben nem volt külön videókártya csak igpu és teljesen meg voltam vele elégedve). Meg persze csak a nosztalgia kedvéért letölthetem telefonra is mivel ott toltam leginkább.
2022. febr. 7. 19:48
4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként sajna nincs Ncore-om, csak bithumenem (aminek örülök, szerintem egyik legjobb magyar torrentoldal). Esetleg ha valaki megtudna szánni egy meghívóval akkor én elfogadnám azt, de természetesen tudom mennyire nagy felelősség ez, mert ha valaki valamit elkövetne ami súlyos dolog akkor az aki meghívta őt az is kapni fog valamit, ezért nem szoktam kéregetni ilyen meghívókat :D
2022. febr. 7. 19:51
5/8 anonim válasza:
Szerintem max olyan 5000 amit megérne a dolog ncre-ra meg azt mondom, én annyiért emg tudlak hívni amennyibe a meghíváshoz szükséges pontok kerülnek, ugyanis lehet külön vásárolni már pontot.
6/8 anonim válasza:
( Amúgy szerintem nyáron már minimum fél áron be elhet szerezni, bár még az is több lesz mint 5000 )
7/8 anonim válasza:
Ne vedd meg, ha már Rockstar, akkor RDR, vagy MP3.
8/8 A kérdező kommentje:
Legalább tegyék vissza az eredetiket
2022. febr. 8. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!