Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A lego Taj Mahal-ban kirakott...

A lego Taj Mahal-ban kirakott zacskók után miért maradnak meg darabok?

Figyelt kérdés

Pedig mindent jól építek meg, mégis maradnak meg darabok.

[link]

[link]

2022. febr. 6. 18:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Vagy ez így van minden legonál?
2022. febr. 6. 18:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom, hogy nem gépek csomagolják, hanem emberek, akik tévednek.
2022. febr. 6. 18:26
 3/13 A kérdező kommentje:
De majdnem minden csomagban
2022. febr. 6. 18:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindig szokott emgmaradni pár darab, mármint minden készletben. Nem tudom én se miért.
2022. febr. 6. 21:16
 5/13 A kérdező kommentje:
az király, fel lehet használni
2022. febr. 6. 21:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Ezek kopó alkatrészek. Elolvadnak a lámpafénynél, felmelegíti őket a forró viasz.

Én mikor gyerek voltam sose volt plusz elem a legókészletben. Pedig sok legó kocka és figura olvadt el nyáron, mikor meleg volt. Még a régi izzókörte világított.

2022. febr. 9. 20:43
 7/13 anonim válasza:
100%

Azért van több maradék darab, mert gépek csomagolnak és súly alapján zacskóznak.

A maradékokat fel szoktam használni dekorációnak, illetve kis önzáró zacsiba teszem a modell számával.

2022. febr. 23. 10:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek pótalkatrészek, mindig van a nagyobb dobozokban.

Oka:

- elvesznek/tönkremennek idővel (ahogy a 6-os írta)

- ezek sokszor különlegesebb, ritkább darabok, amik jó, ha vannak, mert más építéshez is felhasználhatóak. Ezek kincsek az igazi nagy legósoknak.

Nagyobb gond az, hogy nekem néha már hiány is volt a csomagokban, ekkor ingyen meg lehet rendelni a hiányzó darabokat.

2022. máj. 1. 09:37
 9/13 A kérdező kommentje:

"Nagyobb gond az, hogy nekem néha már hiány is volt a csomagokban, ekkor ingyen meg lehet rendelni a hiányzó darabokat."

Nekem még nem volt ilyennel gond hál'istennek

2022. máj. 1. 10:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem gyakori, de nekem már fordult elő többször is (rengeteg legót veszek, arányaiban nem sok a hiba).

Amire emlékszem:

- az egyik Modular Buildingről egy ablaküveg hiányzott, ezt megrendeltem

- a Hogwarts Castle-ről egy toronyzáró kis pöcök (ez az egy, aminél nem vagyok biztos, hogy nem én veszítettem-e el utólag pl. takarításnál, mert nem emlékszem már, hogy szerelésnél is hiányzott-e)

- a Tower Bridge-ből pedig egy sima fehér lapos 4-es elem - ezt simán pótoltam saját készletből

- szintén egy másik Modular Buildingből egy kettes elem, ezt is pótolni tudtam saját készletből, sajnos minimális szín-eltéréssel, viszont mivel teljesen el van fedve beépítésnél, így nem foglalkoztam vele

- egy harmadik Modular Building-ből egy teljesen speciális elem hiányzott (pontosabban, ami benne volt, az nem az volt, aminek lennie kellett volna) - ezt meg kellett rendelnem, és amíg nem érkezett meg, nem is tudtam továbbmenni az építéssel

2022. máj. 1. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!