Működne egy nem USA-ban játszódó GTA?
Most, hogy megerősítette a Rockstar, hogy dolgoznak a GTA 6-on elég elgondolkodtató, bár tudom, hogy mindannyiunk Vice City-t szeretne, és nagy valószínűséggel az is lesz.
Gondolok pl Európára, rengeteg potenciál lenne benne, több bejárható várossal amik közt repülővel lehetne átmenni. Viccen kívűl még Budapest se lenne rossz, mint bejárható város, de tudom erre kb semmi esély.
Tudnék élni egy Angliában (London) játszódót, vagy esetleg egy Olaszországban ( Szicília )
Vagy Oroszországban ( Moszkva ) bár utóbbit nem fogják bevallalni a mostani háborús cucc miatt pedig elég jó utalás lenne a gta 4-re amiben mint tudjuk a karakter orosz származású volt .
Japán ( Tokió ) is jó lenne .
Én személy szerint örülnék , ha végre nem usa lenne , hanem egy teljesen más kultúra . Amiket említettem országok ott azért elég komoly sztorik lehetnének és a legtöbben van egy elég jó autós kultúra is főleg Japánban így ugyebár ott ki lehetne hozni a maximumot mint sztorikból mint az autós vonalból és hogy legyen egy vissza utalás az 5-re simán lehetne amerikai karaktereket oda rakni valamilyen sztorit keríteni köré , hogy miért vannak / élnek ott és kész.
Mexikó nem lenne jó az a forma 5-be is le füstölt nyilván más kategória a kettő , de nem lehetne ott olyan sokrétű sztorit csinálni mint egy Ázsiai vagy esetleg európai országban. Ázsiában jakuza, drog bizniszek , stb .
Európában maffiák , drog kartelek, csempészések, stb stb .
Aminek én baromira örülnék , ha licenszelt autók lennének nyilván az sok sok pénz , de ha azt nézzük a gta soha nem volt olcsó játék és nem is lesz olcsóbb, ha ki jön bármilyen új rész még is rekord eladásokat dönt azaz simán bele férne japán esetén , hogy a japán autókat licenszelni vagy olasz ország esetén az olasz kocsikat Anglia esetén az angol verdákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!