Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Működne egy nem USA-ban...

Működne egy nem USA-ban játszódó GTA?

Figyelt kérdés

Most, hogy megerősítette a Rockstar, hogy dolgoznak a GTA 6-on elég elgondolkodtató, bár tudom, hogy mindannyiunk Vice City-t szeretne, és nagy valószínűséggel az is lesz.

Gondolok pl Európára, rengeteg potenciál lenne benne, több bejárható várossal amik közt repülővel lehetne átmenni. Viccen kívűl még Budapest se lenne rossz, mint bejárható város, de tudom erre kb semmi esély.

2022. febr. 5. 05:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én el tudnám képzelni francia országot vagy Angliát . Esetleg még Oroszországot bár utóbbit a rockstar szerintem nem fogja be vállani a ruszki gta-t .

De jöhetne akár japán is , ha már akció játék simán lehetne egy yakuza sztorit csinálni neki és mivel azért az autók is igen magas szerepet kapnak a játékban Japánban van az egyik legkomolyabb és szerintem legjobb autós kultúrája

2022. febr. 6. 11:14
 12/24 anonim ***** válasza:
40%
Rományia :DD
2022. febr. 12. 22:36
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Brazíliában is lehetne, ott durván elkülönül a favela nyomora és a gazdag felhőcirkálók.
2022. febr. 13. 10:40
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
13. Már van olyan játék ami ott játszódott. Max PAyne 3.
2022. febr. 13. 10:44
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
Tudom, ki is vittem. Épp ezért átültehetnék a gta-ba.
2022. febr. 13. 11:38
 16/24 rudeboy94 válasza:
88%
En jatszottam GTA Londonnal, johetne megegy. Hasonlo mint a watch dogs legion
2022. máj. 1. 21:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehetne mondjuk egy Mexikóban, Mexikóvárosban, harc a drogkartellek ellen. Vagy ha Európa akkor vigyünk belőle egy kis aktualitást, pl. lehetne Kijevben.
2022. dec. 31. 16:13
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem amerikában fognak maradni, mivel a rockstar már egy univerzum kiépítésébe kezdett a gta 3 óta, és azt csak bővítgetik tovább. De az alaphelyszín amerika.
2022. dec. 31. 16:36
 19/24 anonim ***** válasza:
79%
Mexikóban / Kievben inkább egy Far Cry működne, nem egy gta.
2022. dec. 31. 17:44
 20/24 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként most készül egy Brazil GTA játék, az a neve, hogy 171. Steamen van fent.

Egy kisebb stúdió csinálja, de nagyon profik simán megközelíti a GTA Vöt.

Sajnos még messze van a teljes verziótól a játék, storyja például nincsen egyáltalán, még cutscenek sincsenek tudtommal. Csak random küldetéseket lehet megcsinálni, de remélem ahogy haladnak, majd lesz története is.

2022. dec. 31. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!