Xbox series s vagy one x?
Gyűjtés, és Series X.
Az One X előző generáció, lassan játék se jelenik meg rá.
A Series S meg olyan gyenge, hogy kb low - very low grafikán megy rajta minden.
Hosszabb távra egyértelműen jobb választás 1-2 hónap múlva egy Series X 185 ezerért.
Fájdalmasan hülye vagyok, mert hosszútávon jobb befektetésnek gondolok egy - 3x erősebb, 2x nagyobb tárhellyel rendelkező - X-et 2 hónap múlva, mint most egy S-t. Értem.
Most még lehet nincs annyira észrevehető különbség a 2 konzol között, de 2-3 év és ott tartunk majd, hogy az S képes lesz kb FHD 30fps-re jobb esetben medium grafika mellett.
A WRC 10 alátámassza ezen állításom, mert az már most medium - 30fps, illetve low 120fps beállításokkal rendelkezik, nyilván utóbbinál jelentősen csökkentve a felbontást.
A tárhelyről meg ne is beszéljünk. Hány játék fér rá? 2? Nekem az X-en 5 játékkal majdnem tele van az 802GB. Akkor mire elég 364GB?
2-3 év, és drasztikus különbségek lesznek a 2 konzol között - bár szerintem most is van - az S harmad akkora teljesítménye miatt.
Annyival nem drágább az X, hogy ne érje meg +2 hónapot gyűjteni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!