Lego videójátékokat gáz felnőttként játszani?
Rengeteg felnőtt játszik videójátékokkal, többek közt én is. :) Természetesen én nem tartom gáznak, ha meg más annak tartja, azt lesz@rom. :D Én ma munka után Rocket League-et fogok játszani :]
35/N
Miért érdekel téged egy számodra ismeretlen ember véleménye ebben? Ha azt mondom, szégyelld magad miatta, akkor most azonnal abbahagyod? Vagy csak suttyomban játszol?
Mindenki azt csinál szabadidejében, amit szeretne (és lehetőleg törvényes kereteken belül). Ha neked a LEGO videójáték ad megnyugvást, kikapcsolódást, akkor játsszál vele. Ha fafaragás iránt érzel vonzódást, faragj fát (eszközök, dísztárgyak stb). Felnőttként nehogy már netes megmondóemberek döntsék el te mit csinálhatsz meg mit nem.
Nem, egyáltalán nem gáz. Én gyerekkorom ota szeretem a legot, így a videojátékokat úgyszintén. Már nagyon várom a Lego Star Wars: The Skywalker Saga-t is. Ahogy elnéztem elég baszó lesz az eddigiekhez képest 🙂.
36/F
Én nemrég játszottam a lego batmant, és tervezem újrajátszani a lego star warsokat is, nincs benne semmi gáz xD
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!