A mai videójátékok közel sem olyan szórakoztatók milyen a régiebbiek?
Hát ahogy nézem idáig a 2021-es videójátékok elégé gyengék lett, gyenge felhoztal, gameplay stb-stb.. Manapság szinte semmi újítás nincs, nincs ötlet vagy mitől lehet ez?
Vagy hogy megjelent az internet úgymond, és minden megváltozott?
Szerintem ez a kép mindent elmond.. Engem pl már alig-alig kötnek le a gamek..
Szerintem megöregedtél. Nagyon jó netes/telós játékok születnek manapság is.
1996-ban is elég sok szar játék készült, csak azokból nem lett klasszikus, pár év múlva már a kutya sem emlékezett rájuk. Koncepció szintjén pedig gyakran a klasszikusok sem voltak igazán eredetiek.
Egyébként ami akkoriban nagyon idegesített, hogy az ötlet szintjén erős játékoknál gyakran félkész volt a kivitelezés, gyakori élmény volt a "mekkora király játék lehetne, ha... nem rohannak piacra dobni, hanem néhány további dologra gondoltak volna". Tipikus példa volt rá a Transport Tycoon első verziója: az ötlet magában hordozta a kvázi megunhatatlan játékélmény lehetőségét, ehhez képest a mindig 1930-as kezdés, nuku időgyorsítás, mindig ugyanolyan jellegű pálya, nuku pályaszerkesztő, rém ostoba gépi ellenfelek rövid idő után elég egysíkúvá tették a dolgot.
Vagy az első Age Of Empires, ahol az épületek számára minden egyes egység gyártása előtt kézzel ki kellett adni a parancsot, ez hosszú távon borzasztó macerás és fárasztó játékmenetet eredményezett. És nem volt az, hogy pikk-pakk korrigáltak egy update-tel, hanem ott pislogtál a CD-jeiddel a kezedben, aztán reménykedtél, hogy a következő években hátha piacra dobnak egy kiegészítő verziót.
Na hagyjal mar ezzel a marhasaggal...
21 eve jatszom, plusz meg elotte a sarga kazettas konzolok.
Sosem volt ennyire jo dolga egy gamernek mint ma.
A legnagyobb gond az en szemszogombol a boseg zavara. Tobbfele platform, ezernyi jatekkal. Es jodolgodban nem tudod mihez kezdj magaddal.
Engem pl már alig-alig kötnek le a gamek..
Engem, es meg jo sok ismerosomet meg lekotik napiszinten.
Kioregedtel vagy kiegtel, de ne fogd a jatekiparra.
Battyus azért nah :D
Figyeld manapság annyi fél kész játék van hogy hihetetlen.. Régen egy tripla AAA kategória volt az NFS széria, 21-ben most ott tartunk hogy oké kategória mert annyira gyenge évről évre..
Manapság nem a Tripla AAA cégek hozzák az újdonságokat/újításokat sajnos..
Ami nálam kellemes csalodás a Shadow of the Tomb Raider, AC Origins, Division 1..
Mert a sok divatjatekos orul a felkesz AAA-nak is.
Manapság nem a Tripla AAA cégek hozzák az újdonságokat/újításokat sajnos..
Ez miert is gond? Ha egy olyan jatekot kapsz amit elvezni fogsz, es tobb orat elvagy vele, akkor nem mindegy hogy hany A?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!