Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik magyar youtubertől...

Melyik magyar youtubertől érdemes Resident Evil 2: Remake végigjátszást nézni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 20. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én Senshi végigjátszásait szeretem a legjobban.

https://www.youtube.com/channel/UCI1XuJTkG4ka91Esi4JhFkw

2022. jan. 20. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Egyiktől se. Játszani kell a játékkal.
2022. jan. 21. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
#2 Nagyon is megvan a létjogosultsága a végigjátszás videóknak. Van olyan, hogy nincs időd, vagy idegzeted egy játékkal játszani (pl én nem szeretek horror játékokkal játszani), de maga a játék érdekel, és kíváncsi vagy a sztorijára, meg úgy az egész élményre. Ekkor ahelyett hogy te magad próbálnál végigmászni a játékon (azután hogy megvetted ugyebár) egyszerűen megnézheted ahogy valaki más végigjátssza. Nem igényel annyi figyelmet, energiát, és mivel csak nézni kell, ezért pl egy olyan játékot is végig tudsz így nézni amit magadtól nem feltétlenül játszanál. A végigjátszás készítője pedig extra szórakoztató értéket tehet bele az egészbe. Szóval nem, nem feltétlenül kell játszani a játékkal.
2022. jan. 21. 09:09
 4/5 A kérdező kommentje:
#2: Nincs meg a szükséges gépigényem a Resident Evil 2 Remakehez. És egyenlőre nem is lesz pénzem rá az elszállt árak miatt.
2022. jan. 21. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom magyart kértél, viszont ha esetleg mégis tudsz angolt nézni, tudom ajánlani Gab Smolders végigjátszásait! Ő szinte minden Resident Evil játékot végig vitt normal, és hardcoreon is.

Magyarok közül sajnos nem igazán tudok jót mondani; akiknél láttam mind csak végig rohant a játékon (sok mindent kihagyva ezáltal), végig sikítva azt és ennyi.

2022. okt. 21. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!