Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell aknakeresőzni?

Hogyan kell aknakeresőzni?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják könnyű,de nekem mégsem megy!sok videót néztem..Valaki eltudja magyarázni ,mondjuk egy iyen hülyének is?

2022. jan. 20. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
2022. jan. 20. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Elso lepes jelentkezel a seregbe...
2022. jan. 20. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem nagyon lehet ezt jobban elmagyarázni mint amit videókban láthattál.

Egy szám körül nyolc mező van. Abban a nyolcban annyi akna van, amennyi a szám középen. A szomszédos számok alapján, kizárásos alapon meg lehet találni az aknát(kat), ha az az első szám alapján nem volt egyértelmű. És ha sokat játszol, akkor előbb utóbb mintákat is fel fogsz ismerni.

Ezeket az aknákat lehet egyből megtalálni, mert egyértelműen meg vannak adva.

[link]

Most megnézem melyik számok azok amiknek már megvan az összes hozzátartozó aknája, de még vannak ismeretlen mezőik. Vedd példának a legfelső aknát. Annak az aknának a jobb alsó sarkán van egy 1-es. Mivel annak az egyesnek csak az a mező volt ismeretlen, biztosra tudtam hogy ott egy akna van. Amellett az 1-es mellett, bal oldalt, van egy másik egyes. Annak a második 1-esnek benne van a környező mezőiben az előbb megtalált akna, ezért tudom, hogy a megmaradt ismeretlen mezője, a bal felső sarkán nem lehet akna, így nyugodtan rákattinthatok. Ezt megcsinálom minden másik akna körül, és máris többet felfedeztem a pályából, felfedve még több egyértelmű aknát.

[link]

És ezt ismételve, szépen haladsz tovább.

[link]

[link]

[link]

[link]

Stb., stb., nem fogom az egészet végigfotózni, mert ez egy 500 aknás pálya xdd

2022. jan. 22. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Úgy döntöttem, hogy befejezem a pályát, bekarikáztam, hogy honnan indultam ki a példával :D

[link]

2022. jan. 22. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!