Miért van ennyi bunkó LoL játékos?
Figyelt kérdés
Szóval az én sztorim a LoL-al eléggé elcsesződött ott, hogy már akkor rankedeztem amikor még igazán csak tanulgatnom kellett volna a champ-eket , tehát előre leszögezem hogy nem más embereket okolok a vas 2-es rangon miatt! Viszont, szerintem igen is gáz az, hogy valakinek annyira csak a játék legyen az élete, hogy már az elején elkezd idegesíteni, direkt offolgatni( tudom, ott a mute). Viszont ha ez egy adc/supp felállásban történik, akkor direktes trollokat is fogok ki. Nézi hogy direkt meghalok majd csak akkor ugrik oda killelni amikor én már low hp-ra tettem az enemy-t meg ilyen finomságok.. Illetve direkt rossz hőst hoz a lane-re, ilyenek miatt bukom az utóbbi meccseket…Szóval a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy valóban ennyire elkurvult a játékos arzenál, vagy csak én fújom fel ennyire?!2022. jan. 19. 18:42
1/7 anonim válasza:
"hogy valóban ennyire elkurvult a játékos arzenál, vagy csak én fújom fel ennyire?!"
Hát örülj hogy eddig csak "ennyit" tapasztaltál. Még ennél is jobban el van "kurvulva" ahogy fogalmaztál. Sok még a ragequit,direkt afk,direkt feed,pingspam,stb. Azt ha bemegy az idi.ta 1v5-be ellenséges torony alá, még neki áll feljebb hogy mért nem segítünk neki. xD
Szóval egyáltalán nem fújod fel a dolgokat. Sajnos F2P politika miatt sok toxic,flame játékos van, meg sok a gyerek is.
2/7 anonim válasza:
Az összes ingyenes játékban ez van, amit főleg gyerekek és tizenévesek játszanak.
3/7 A kérdező kommentje:
1. Teljesen egyet értek, természetesen próbáltam nyugodtan fogalmazni, de igen, a válaszoddal teljes a gondolatmenet. Na nem baj, kemény csajból faragtak, nem törlöm a játékot ahogy azt a sok 0/10-es Yasuo main kérte eddig. 😂
2. Sajnos igen…
2022. jan. 19. 22:12
4/7 anonim válasza:
Párom 5 év után hagyta abba annyira toxic lett a játék.És már nem, volt kedve a folyamatos idegbajhoz.Hála istennek talált azóta mást. 😅
5/7 anonim válasza:
Azért mert ingyenes, úgyhogy boldog-boldogtalan ott tobzódik...
6/7 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos. Csak mindig próbálok hinni, hogy talán van még valami remény… Tudom, ez csak egy játék, de szerintem sokkal jobb lenne ha még ebben is kedvesebbek lennének egymás felé az emberek. No de örülök hogy itt a válaszolók korrektek és kedvesek voltak 🙏🏻
2022. jan. 21. 21:40
7/7 A kérdező kommentje:
Update hogy ma is belép és afkol a csapat én meg ketten egy másikkal tartsam a rankedet… Töröltem is a gamet.. by by hőn szeretett játékom 🥲
2022. jan. 22. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!