Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha túl nehéz nekem az Assassin...

Ha túl nehéz nekem az Assassin's Creed: Brotherhood, inkább mondjak le róla?

Figyelt kérdés

Nincs valami cheat vagy könnyítés? A története annyira tetszik, de egyszerűen túl béna vagyok hozzá :'(

L

2022. jan. 19. 10:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#9 vagyok.

#10 Hát igen, "szerencsére" nálam csak 2 dologra terjed ki az OCD. Viszont van akinek szó szerint is pokollá teszi az életét. Remélem te nem ezek közé tartózol.

2022. jan. 20. 11:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Sajnos isis, vannak egész jó időszakok, mikor alig van jelen, van viszont mikor jóformán az egész napom tönkreteszi.
2022. jan. 20. 17:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Megint én vagyok. Újra elkezdtem a játékot PC-n (-.-), de az istenért se lehet végigvinni a villa támadásának megvédését az ágyúkkal... régen ment... már legalább 30x megpróbáltam (nem túlzok!), ennyire béna egyszerűen nem lehetek... bár másik laptopom van...
2023. júl. 4. 10:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Azzal a résszel én is szívtam. Csak egy kis türelem kell, sikerülni fog.
2023. júl. 4. 11:53
 15/16 A kérdező kommentje:
Letöröltem a magyarítást, egyből több hp-ja lett a városnak...
2023. júl. 4. 16:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Ja és elsőre sikerült... Már egyszerűbb megtanulni normálisan angolul, mint kínlódni...
2023. júl. 4. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!