Milyen díjakat gyűjtött be az Assassin's Creed játéksorozat részei?
Nagybátyámnak akarok egy picit "hencegni", hogy az egyik kedvenc játéksorozatom igenis az egyik legjobb franchise a játéktörténelemben, és számos eredményt zsebelt már be. Az én eddigi rávezetésemmel azért már kezdi pedzegetni a dolgot, de még mindig nem az igazi, és még benne van egy picit a "Ez is csak egy játéksorozat a sok közül" vagy a "tucatjáték sorozat" érzés, ezt akarom most végképp megszüntetni benne. Tudom a google a barátom, de eddig az AC 2-ről láttam azt, hogy az év játéka lett. De szerintem más részeknek is vannak díjai, amiben szinte biztos vagyok. További eredmények is jöhetnek róla, pl. hogy 2006 szeptemberére a játékeladások elérték a 100 millió eladott példányt. Bármilyen siker, eladási adat, díj, bármi.
27 éves létemre nemrég szerettem bele a sorozatba, most az Ezio Collection-t (Assassin's Creed 2, Brotherhood, Revelations) nyomom, azon belül is a Collection trilógianyitóját, a 2.-részt;)
Már most várom az Odyssey-t, Görög-Spárta-300 rajongó vagyok:D
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!