Az Xbox 360 promós játékok butábbak a nem promósoknál vagy ugyanolyan teljesek?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 09:15
1/6 anonim válasza:
Mi a kerdes? Szerintem senki sem erti... Pontosits! Pl mit ertesz a - promos - szo alatt. (Minden xbox jatekot hirdetnek (tehat mindegyiket promotaljak, tehat szamomra mindegyik promos, de te nyilvan mast ertesz a szo alatt)...
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy azok a játékok, amiket egy-egy gép mellé adnak.
2010. szept. 9. 17:11
3/6 anonim válasza:
Ja azok ugyanazok a jatekok... Semmivel se rosszabbak vagy jobbak... Miert kerdezed?
4/6 A kérdező kommentje:
Mert sokkal olcsóbbak.
2010. szept. 9. 17:48
5/6 anonim válasza:
Azert olcsobbak mivel elvileg nem szabadna az ugynevezett bundle copy-kat forgalmazni. Ra is van irva: Not for resale, this copy is not to be sold individually... Egyebkent hol lehet oket kapni, engem is erdekelne (mivel ahol en regen vettem hasznalt xbox jatekokat az tonkrement)...
6/6 anonim válasza:
Ugyanaz, csak elvileg nem lehet forgalmazni, ezért olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!