GTA5 online karaktert hogyan lehet megváltoztatni?
9: Az első válaszoló írta: "Telefon-Style-Change Appearance."
Nincs a telefonban ilyen lehetőség!
Te: "kiírsz egy kérdést,hogy angolul nem tudsz,játszani nem játszol,de azért mondják meg neked hol és hogyan tudsz karaktert változtatni."
"Rég be is mehettél volna egy szerverre és kereshettél volna egy kórházat vagy simán átöltöztethetted volna magadnak."
Kérdésem: Ez nem a gyakorikérdések oldala? Nincs ismerősöm akitől meg tudnám ezeket kérdezni, egyik sem ismeri a GTA-t.
Én most ismerkednék az online résszel, és a karakter kialakításával kezdtem volna.
Ti biztosan már profi szinten fogtatok neki anno, és nem volt egy kérdésetek sem.
Már bánom, hogy ide ezt kiírtam.
Én kérek elnézést, hogy ilyen kérdést itt fel mertem tenni. Igazatok van!
Nem voltam profi szinten szimplán megnyomtam azt a pár gombot ami előhozza a menüt,ha nem tudod akkor gondolkozol egy kicsit."Vajon mi nyithatja a menüt?"
Ha nem az ESC,I gombok mint a legtöbb játékban akkor M mint menü.
Ha ez sem (bár az M-nek kell lennie,de tegyük fel hogy ez nem az..) akkor megnyitod a billentyű kiosztást és megnézed mi mellé van bindelve az M gomb.
Jéé,mit ér az ész..
Feltételezem te nem is a menü gombot nyomod,hogy még Inventory sincs,szóval fejeld meg azt az M betűt azt keresd meg végre amire szükséged van.
Nagy felsőfokú angolos,ha a Style szó nincs meg olyan sincs,hogy "CHANGE APPEARANCE"? És ha meg is van felsőfokú angollal nem tudod,hogy az lesz a kinézet váltás?
Lehetett volna Plastic Surgery is (régen az volt..),ha kórházban vagy bent az még mindig Style gomb.
De ott az Accessories is,nagy angolos barátom az meg a kiegészítőid és ruháid cseréje.
Ha így sincs meg töröld le a játékot és dobd ki a felsőfokúd is.
Mert semelyikkel nem mész semmire,ha 3 nap alatt nem találtál meg egy egyszerű gombot 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!