Igaza van Firstnek abban, hogy 2021 -es játékok az
incelprobléma miatt ilyen bugosak?
Figyelt kérdés
First egyik streamjében azt mondta, hogy a mostanában kijött játékok azért vannak tele bugokkal, mert az incel programozók nő hiányában kiégnek és már nincs kedvük dolgozni.
Aki ott tart, hogy a programozó=pattanásos, kényszeresen maszturbaló autista, azzal én nem foglalkoznék...
2022. jan. 2. 08:19
22/31 anonim válasza:
belenéztem pár régi streambe az általad említett csatornán de ezt a témát nem láttam megemlítve semelyik tartalomjegyzéknél. Belinkelnéd a videót?
2022. jan. 2. 18:28
23/31 A kérdező kommentje:
22: Én végignéztem az egészet a szünet alatt. Nem tudom melyikben volt, de biztos, hogy a bf2042 után
2022. jan. 2. 18:57
24/31 anonim válasza:
Gazdasági és menedzsment okai vannak ennek....
2022. jan. 2. 20:44
25/31 anonim válasza:
"az incel programozók nő hiányában kiégnek..."
Nálam pont fordítva van: ha nőt tartok a háznál, az összes energiámat felemészti az a rengeteg üres pofázás, veszekedés, stb. Egy kapcsolat nem csak szexből és puszilkodásból áll, iszonyatos mennyiségű munkát kell beletenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!