Igaza van Firstnek abban, hogy 2021 -es játékok az incelprobléma miatt ilyen bugosak?
Figyelt kérdés
First egyik streamjében azt mondta, hogy a mostanában kijött játékok azért vannak tele bugokkal, mert az incel programozók nő hiányában kiégnek és már nincs kedvük dolgozni.2022. jan. 1. 23:18
11/31 anonim válasza:
10
Akkor ha már politikai ideológia, van célja is a dolognak? Ha igen, micsoda? Komolyan érdekelne.
12/31 anonim válasza:
Egy incel legenda XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
13/31 anonim válasza:
Incel bàró , Incel kapitàny főnöke😆
15/31 anonim válasza:
Meg mindig ott tartunk, hogy a programozok incelek? Szerintem az ilyen tipikus incel nyomorek programozok nem jutnak el a nagy jatekgyarto cegekig, maximum addig, hogy valami kis cegecskenek gyartanak gagyi sajat programokat.
16/31 A kérdező kommentje:
15: Még mindig ott tartunk, hogy az incelek tipikus nyomorékok?
2022. jan. 2. 01:13
17/31 anonim válasza:
16
Aki egy nyamvadt barátnőt képtelen szerezni, az milyen ember szerinted?
19/31 anonim válasza:
#15 Szerintem amúgy sokan eljutnak oda. Nekem is van tök profi kollégám, aki 100+ kiló. Hobbiból számítógépes programokat fejleszt és kérdésekre válaszolgat Stack overflow-n és havonta egyszer elmegy sörözni a céges sörözésre. Van 1-1 ilyen ember biztosan a google-nél meg az amazonnál is, akit nagyon megbecsülnek, mert ha nincs jobb hobbiprojektje vagy hajtás van, akkor mindig ráér.
De azért jah, az informatikusok egyre kisebb része kocka, ahogy egyre népszerűbb szakma lesz.
20/31 anonim válasza:
18. Ez a válasz tetszett, éreztem benne valami humorosat.
A nők bírják a humort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!