Witcher 3-ban a báró felakasztotta magát, viszont előtte azt mondta, hogy hollószirten lesz a jutalmam. Így végül nincs jutalom vagy gondolt Geraltra mielőtt meghalt?
Háromszor játszottam végig és egyszer sem akasztotta fel magát... Hogy jutottál ilyen végkimenetelhez? xddd
Am menj el oda és nézd meg ott van-e a jutalom💁🏻♀️
Az őrmester nem adott semmit sem? Emlékeim szerint tőle kapsz pénzt rögtöm a cut scene után.
Ha nem akkor max nézz körül a szobájában.
Pénzt nem találtam a házban, a cutsceneben meg nem volt szó a pénzről de lehet hozzámcsapta a játék csak nem vettem észre, mert nem volt valami sok pénzem a küldi után sem.
Amúgy #1 most játszom először a gamet. Felszabadítottam a fába zárt szörnyet vagy mágust (nevét nemtom meg bocsi) aztán a báróval megbeszéltem, hogy együtt elmegyünk elhozni Annát, mire odaértünk Anna meg lett átkozva a fúriák által(szörnnyé változott), de aztán sikerült egy rongybabával visszaváltoztatni, viszont nem sokra rá meghalt az átok miatt. Aztán a báró elment hollószirtre és mikor én is odamentem ő már a fán lógott, mert elvesztette az asszonyt.
Annát azért átkozták el amúgy, mert az árvák elszöktek, ami pedig a fába zárt szörny felszabaditása miatt történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!