Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan játék amit te...

Van olyan játék amit te találtál ki de nem tudtad megvalósítani?

Figyelt kérdés

Olyan játékokra lennék kíváncsi amik kézzel foghatóak tehát társas, kártya ilyesmik.

Van olyan elképzelésed amit szívesen megvalósítanál és később a boltokban is látnád csak nem vagy rá képes, hogy megteremtsd?

Komoly ötleteket privátba is lehet írni, hülyeségeket meg ide. :3

Ha tényleg nagyon jó egy ötlet akkor a kapcsolatot is felvehetjük, hogy részletesen megbeszéljük a dolgokat. :D

2020. aug. 12. 08:54
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Persze nekem van. Pl van egy magyar választások C. Játékom ahol szavazatokat kell gyüjteni🤷🏻‍♀️
2020. aug. 12. 08:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy van egy olyan amiben az unikornisok városát kell felépíteni
2020. aug. 12. 09:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Az unikornisosban látok elképzelést.

Egynek nem rossz. :D

2020. aug. 12. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bújócska a Marson. Egyelőre sajnos még technikai akadályokba ütközik.
2020. aug. 12. 09:14
 5/10 A kérdező kommentje:
A bújócska része egy táblajátékban működhet köszi! :3
2020. aug. 12. 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen, az a neve, hogy amőb. Egy kereszt a játékmező, az első játékos egy X-et rajzol, a másik egy O-t. Aki először rajzol kettőt egymás mellé, nyer :D
2020. aug. 12. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Én tavaly nyáron egy pixeles top-down nézetű telefonos játékot akartam csinálni.

Aztán rájöttem, hogy az, hogy a pályát, stb szépen megrajzolom kicsit kevés, szóval dobtam az ötletet..

2020. aug. 12. 10:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy jó VR pingpong, amiben korlátlan a framerate és perfekt a labda motion blur?
2020. aug. 12. 11:35
 9/10 A kérdező kommentje:

Kézzel fogható dolgokra gondolok mint mondjuk a póker kártya vagy a sakk vagy bármilyen társasjáték szerűség :D

Tehát amit gyártani lehet.

2020. aug. 12. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Ú, akkor viszont csocsó, ami jól van méretezve, tehát sose kell lökdösni, mert jók a méretek és távok mindenütt, de gyerekméretben! :)
2020. aug. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!