Ha egy játék a karakterkreálásnál nagy szabadságot ad, akkor inkább olyan karaktert csinálsz, ami hasonlít rád, vagy olyat aminek semmi köze sincs a kinézetedhez?
Kétféle játékos van.
Az első az, aki beleéli magát az adott karakterbe, tehát mintha ő lenne ott. Nagy általánosságban ezek a személyek szoktak magukhoz hasonló, vagy kifejezetten előnyösebben kinéző karaktereket készíteni.
A másik a felügyelő típus, tehát nem beleéli magát, hanem fentről irányít, megfigyel egy másik (jelen esetben kitalált) személyt/élőlényt.
Én személy szerint az utóbbiba tartozom és ott rohadjak meg ha egy jó 100+ órás RPG játékban egy szőrös férfi valagat kell lesnem egyfolytában. Akkor már inkább csinálok egy, az én szememnek tetsző/tűrhető női karaktert.
Ahogy 2. válaszoló is írta ez ember függő.
Nálam hogy férfi(rám hasonlító) vagy női karaktert csinálok elsősorban attól függ hogy az adott játékban van-e románc/házasságra lehetőség az npc/csapattársak vagy más játékosokkal.
Ha van, akkor férfi karaktert csinálok, DE nem feltétlent olyat ami rám hasonlít. Csak 1 rám hasonlító kritériumot tartók be mindig férfi karakterek esetében. Legyen majdnem 2m magas. xD Mivel én is majdnem annyi vagyok. Viszont pl szakállat sose választok, elég a valóságba szenvednem vele... xD
A második opció, ha nincs a játékban románc,házassági lehetőség akkor női karaktert csinálok. Itt pedig a lehető legközelebb eső lehetőségeket választom a zsáneremhez.
Illetve szeretek elszöszölni vele. Például a Black Desert Online-ban majdnem 9, igen KILENC órát öltem csak a karakterem testreszabására. Mivel ennyire szabad kezet adott ott a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!