Van egy epic games fiókom amin van 50 db játék, kB 1000€-t ér, van rá esély hogy eltudom adni? Hol lehetne az ilyent hirdetni?
#1. Erre nem is gondoltam, de teljesen igazad van.
Kérdező: Az, hogy 1000 eurót érnek a játékok, az a fentebbi ok miatt is azt jelenti, hogy valaki TALÁN hajlandó lenne érte fizetni 500 eurót. Már ha egyáltalán találsz olyat, aki megveszi, és egyben kifizet rá neked 150-300 ezret úgy, hogy egyáltalán nem biztos, hogy pont azok a játékok kellenek neki is. Szóval szerintem ez veszett ügy, de tehetsz egy próbát vele.
Van erre csomó oldal. De 100€-nál többet nem kapsz érte... Csak valami nagyon súlyos elmebetegnek tudod eladni sok pénzért aki nem tudja hogy működik ez a dolog... Nekem is rengeteg játékom van a fiókomban, mert ahány free-t látok mindjárt kattintok is rá :D
És a torrentekről, és már letöltő oldalakról ne is beszéljünk.
Hiába törölteted, attól még nincs olyan szó, hogy “eltud”.
Egyébként ekkora összeg meg már adócsalás kategória, ha nem jelented le. :)
600ezerig nem adócsalás.
De ahogy az EUR árfolyamot nézem, jövő nyárra lesz már 600k az 1000 EUR :D vagyis inkább: :((((
100€?
Én 18€-ért(6000 Ft) árulok olyat, amin kb 120 játék van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!