Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Családi, party társas ajánláso...

Családi, party társas ajánlásokat kèrhetek? A lentiekkel nagyon szeretünk jatszani

Figyelt kérdés
Kedvencek:Csak egy, Tabu, Dixit,

2021. dec. 30. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Stell - Dixit universe, Fedőnevek, Kaméleon
2022. jan. 1. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Stella* az 'a' betű lemaradt a végéről :)
2022. jan. 1. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Mennyire parti és mennyire családi?

Családnál mit takar a család? Hány fő, milyen korosztály? Teljesen más való egy 5-8 éves gyereknek mint egy 15-16 évesnek.

Partinál mit takar a parti? Hányan vagytok, milyen az érdeklődési kör, beszéltek angolul, mekkora helyen és mennyi ideig tartson a játék?

Ez tipikusan az olyan kérdés, hogy "Vennék egy autót, főleg boltba meg munkába járáshoz", hol a munkahely, milyen messze tőled, mennyit költesz rá stb.

javaslom keresd fel a reflexshop-ot, ott elég jól kategorizálva vannak a dolgok.

2022. jan. 1. 11:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves Jeti!

Azért írtam példákat, hogy milyen játékokat kedvelünk, hogy ehhez hasonló ajánláspkat kapjak. Inkább felnőtteknek, de 16-17 évesnek is élvezze a játékot, kb 3-6 fővel lehessen játszani. Inkább az egyszerű, rövid-közepes menetidejű játékokat kedveljük

Remélem így már eléggé körülírtam a kérdésemet és könyebben ajánlasz nekem játékokat. :P

2022. jan. 1. 18:57
 5/8 A kérdező kommentje:
És party alatt én azt értem, hogy olyan "sírvanevetős" legyen , garantálja a a jókedvet.
2022. jan. 1. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Családi:

7 csoda építészek

Magyar népmesék társasjáték

Small world

Catan telepesei

Bandido

parti jellegű:

Shit happens társas

Csótánypóker

Flyin' goblin

Ha mindenki tud angolul akkor Cards against humanity, bár az nem finomkodik XD

https://www.youtube.com/watch?v=XiDDfYUNj-M

2022. jan. 2. 12:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha van DIXITEm, emmyire érdemes beruházni a Stella Dixitre? Mennyiben más?
2022. jan. 25. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Dixit kártyákat használ. Hasonlít a Dixithez kicsit...

Ki van rakva 15 kép, van 1 szó, közösen. Mindenki bejelöl 1-10db olyan képet (titkosan), amire gondol hogy vonatkozik a szó. Azután "összehasonlítjuk" kiknél van közös pont és pontozunk. Összesen 4 ilyen kör van. Gyors és szerintem akinek a Dixit bejön ez is tetszeni fog.

[Dixit nélkül is játszható, de a Dixit és kiegesítőinek a kártyái is használhatóak, de ez írja is a szabály. Jár hozzá egy csomag kártya ami szintén használható Dixit játékban.]

2022. jan. 28. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!