CoD 2-ből tudnál mondani egy nagyobb pályát a moszkovnál?
Figyelt kérdés
Tózsen tunézia nagyobb?2021. dec. 28. 18:16
1/10 anonim válasza:
Talán Caen, Toujane, vagy amikor ritkábban beadja Leningrádot. Régen játszottam vele (csak Multi), de emlékezetből ezek nekem nagyobbaknak tűntek! Meg még Brecourt is, csak az sokkal nyíltabb terep!
2/10 A kérdező kommentje:
Na, vajon ez miért került át humor kategóriából ide? 😅
2021. dec. 28. 23:04
5/10 anonim válasza:
de tudtam hogy az az ominózus videó a referencia :D Habár annyira már nem vicces hogy szerinted ez vicces hogy ide felrakod kérdésnek, és vered a melled ha valaki nem érti LOL
6/10 A kérdező kommentje:
Nem verem a mellem, hogy valaki nem értette. Én nem értettem, hogy miért került át humor kategóriából ide. "LOL" :)
2021. dec. 29. 17:00
7/10 anonim válasza:
#6 mert nyilván a moderátorok nem értik a referenciát, és nem fognak minden egyes kérdésnél kommenteket böngészni meg videókat nézegetni :D Call of duty --> videójáték cucc --> irány a játék kategóriába, nincs a humorban keresnivalója (egy átlag ember fejével gondolkodva).
Ha most feltennék egy olyan kérdést hogy "A cluckin' bell-ben te milyen rendelést adnál le?" Szerintem te sem értenéd miért van a "játékok" kategóriában ...
8/10 anonim válasza:
#7 de csak hogy értsd ez miatt https://www.youtube.com/watch?v=A6g0mPo-uJM :D
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam, azért próbáltam magyarosan leírni a toujane-t, hátha nem kell hozzá a videó, de tévedtem.
2021. dec. 29. 17:07
10/10 A kérdező kommentje:
Nyugi, értem a videó nélkül is. :)
2021. dec. 29. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!