Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Genshinbe lehet konkrét...

Genshinbe lehet konkrét karaktert venni? Ha igen hol, hogy és mennyiért? Ha nem akkor meg csak wishelni lehet?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 16:02
 1/3 anonim válasza:
igen, Paimon's bargainban, 28 masterless starglitter egy 4 csillagos karakterért, havonta változnak, starglittert viszont wisshel kapod
2021. dec. 28. 19:27
 2/3 A kérdező kommentje:
kérlek elmondanád magyar szavakkal?xdd am thx
2021. dec. 28. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem.

Havonta változnak a shopban, ott 1 vagy 2 karaktert lehet megvenni, viszont már nem emlékszem hogy 1 vagy 2, mert én nem szoktam vásárolgatni karaktereket, de 1 biztosan van lol. Viszont mint mondtam, plusz előttem is említették, ez havonta cserélődik és CSAK 4 csillagos karakter van ott.

De egyébként, igen csak wishelni tudsz, 5 csillagosat pedig semmiképp sem tudsz venni.

Viszont a shopban is csak starglitterrel tudsz venni, amit wishnél kapsz.

2022. márc. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!