Genshinben a nine of peace questet csinálom, valamit nem értek, megválaszolnátok? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval most fejlesztettem fel lvl10-esre a statue of the sevent, és megkaptam a követ amivel ugye ki lehet nyitni az oszlopokat. Eddig azt írja hogy csak nyolcat nyitottam ki, de az összes oszlopot nézve nincs olyan amit ne myitottam volna még ki, fél órán kerestem, de sehol nem találtam még egy plusz egy oszlopot se. Van egy rejtett oszlop? bugos a játék? Valahova máshova kell tennem a követ?2021. nov. 9. 11:44
1/4 A kérdező kommentje:
**Nine pillar of peace, bocsánat!
2021. nov. 9. 11:44
2/4 anonim válasza:
A játék nem bugos, kihagytál egyet ami úgy néz ki mintha már kinyitottad volna. Én azt csináltam hogy megnéztem minden egyes oszlopot amit láttam, és amit kinyitottam, azt bejelöltem a térképen.
3/4 anonim válasza:
Van egy oszlop, ami kicsit mintha el lenne dugva, lehet azt hagytad ki. De tényleg 9 oszlop van, és azokba kell berakosgatni a követ. Nézd át szerintem is az összeset, ha nem találod a kilencediket, akkor meg szerintem nézz nyugodtan segítséget, biztos jelölik az oszlopokat.
4/4 A kérdező kommentje:
#3 köszi, így már megtaláltam
2021. nov. 9. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!