Normális , hogy 19 évesen már nem élvezem a videó játékokat?
Figyelt kérdés
Kb 6 éves koromtól 14 ig folyamatosan kockultam akár napi 10 órát is de még 15-17 évesen is előfordult. Mostmár viszont egyszerűen semmi nem köt le mintha ki nottem volna belőle.
Ez normális?
2021. dec. 26. 18:10
11/12 anonim válasza:
Persze, hogy kinőhetted. Örülj neki, hogy nem függő lettél és mást se akarsz csinálni játék helyett.
Próbálj ki más dolgokat, tanulj új ismereteket, szakmát, készségeket, képességeket. Rajzolni, festeni, zenélni, táncolni, énekelni, sportolni, főzni, keress valami diák munkát, próbáld ki magad minél több területen. Ha elég sok mindent kipróbálsz, egyre több olyat találsz, ami érdekel, szórakoztat, szívesen csinálod és jobban leköt, mint a játékok, ráadásul akár fizetnek is érte, hogy csináld, ami nem egy hátrány már ennyi idősen sem, hát még később...
12/12 anonim válasza:
Így van, én is amellett, hogy kb 6 éves korom óta imádok játszani, mellette elvégeztem egy mérnöki szakot, az is leköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!