Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Normális , hogy 19 évesen már...

Normális , hogy 19 évesen már nem élvezem a videó játékokat?

Figyelt kérdés

Kb 6 éves koromtól 14 ig folyamatosan kockultam akár napi 10 órát is de még 15-17 évesen is előfordult. Mostmár viszont egyszerűen semmi nem köt le mintha ki nottem volna belőle.

Ez normális?

2021. dec. 26. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne. Változhat az ember a korral.
2021. dec. 26. 18:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Akár ki is éghettél, vagy csak olyan hangulatváltozásod van ami ezt is érinti (stressz, depresszió, életmódváltás, stb.).
2021. dec. 26. 18:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Kiégtél, meguntad azt a műfajt, amit eddig rongyosra játszottál. Majd valamikor találsz valamit, ami meghozza a kedved. Lehet, hogy csak hónapok vagy 1-2 év múlva.
2021. dec. 26. 18:49
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

Nincsenek már forradalmian új játékok se, amik lekötnék az embert. Amik 10-20 éve forradalmiak voltak, mint a Half-Life, GTA, Wolfenstein, Super Mario, Doom, Halo, Sonic, Tomb Raider is kiöregedtek már. Utóbbi 10 évből csak jó játékokat tudnék felsorolni, mint a Witcher 3, Mass Effect, BioShock, RDR2, GTA V. De korszakalkotó egyik sem volt, inkább ismétlése önmagának, néhány új funckióval és lehengerlő sztorival, grafikával, vagy a kettővel egyszerre.

Kezd ez is, és a filmipar is kiöregedni már. Na meg a COVID se tett jót egyiknek sem, konkrétan a bányászok kinyírták a játékipart. Már az is zsebbe nyúlós, ha az ember egy Full HD 60 FPS-re alkalmas gépet akar összerakni.

2021. dec. 26. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

Engem sem nagyon foglal már le, mint régebben. Tavaly végigvittem az AC Origins-t azt a játékot nagyon szerettem.

Változik az ember, de az is lehet hogy a videójátékok lettek sokkal gyengébb minőségűek.

2021. dec. 26. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

Nincsenek is már nagyon jó videojátékok. a 2000 es évek volt a csúcs akkor jobbnál jobb játékokat adtak ki a piacra. aztán olyan 2010 után ez abba maradt.

Ahogy felettem írják a játékok önmagukat ismétlik. Igazából a grafika sem fejlődött szinte semmit, ami fejlődött az a kijelzők és maximum azokhoz igazítják a dolgokat. Aki nem hiszi az nyugodtan utána nézhet a mai játékok 90%-a 10-15 éves játékmotorral fut.

Az egyetlen nagyobb durranás az utóbbi években a VR megjelenése volt aminek van jövője de annyira keveset fordítanak a fejlesztésébe hogy így még a következő évtizedben sem fog előre haladni a dolog

2021. dec. 26. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:
12%

Regenmindenjobbvoltblablabla.

'99-es evek ota jatszom, es sose volt ilyen jo dolga egy gamernek mint most.

Aki meg a mult miatt sir, az jobb ha eszreveszi hogy regen is voltak pocsek jatekok szep szammal, ahogy ma is vannak jok boven.

2021. dec. 27. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:
2%
#7: Ott a pont! Folyamatosan megy a rinya, aztán ha kicsit jobban megkaparjuk, kiderül, hogy az illető öt évesnél újabb játékkal nem is játszott. Mikor olyanokat hallok, hogy "a Call of Duty minden évben ugyanaz, nem változik bennük semmi", vagy hogy "még mindig a Need for Speed Underground 2 a legjobb autós játék", akkor nem tudom, sírjak vagy nevessek. Olyan címekről, mint Bloodborne, Disco Elysium, vagy Fire Emblem: Three Houses, még csak nem is hallottak. De azért osztják az észt ezerrel.
2021. dec. 27. 21:53
 9/12 anonim ***** válasza:
55%

8# Sárga sega volt az igazi, nem egy autós játékkal játszottam annak idején.

Most ez attól függ hogy nézzük, minőségben lehet hogy gyengébbek a mai címek -> itt arra gondolok, hogy nincsenek is annyira kidolgozva a játékok..

Mafia 1 mai szemmel is elképesztő játék, annak idején úgy mond a GTA hárommal versenyeztek. Max Payne 1 is zseniális volt..

Annak idején az volt a jellemzőbb hogy egy játékot fél évig is lehetett játszani, mert nem tudtuk hogy van jobb, de volt valami sejtésünk róla! :)

2021. dec. 27. 22:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Nálam is hullámzik ez, van, hogy gépet lázni se akarok, csak olvasok, sorozatozok, filmezek, sportolok, vagy fordítva. 3q évesen
2021. dec. 28. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!