Normális , hogy 19 évesen már nem élvezem a videó játékokat?
Kb 6 éves koromtól 14 ig folyamatosan kockultam akár napi 10 órát is de még 15-17 évesen is előfordult. Mostmár viszont egyszerűen semmi nem köt le mintha ki nottem volna belőle.
Ez normális?
Nincsenek már forradalmian új játékok se, amik lekötnék az embert. Amik 10-20 éve forradalmiak voltak, mint a Half-Life, GTA, Wolfenstein, Super Mario, Doom, Halo, Sonic, Tomb Raider is kiöregedtek már. Utóbbi 10 évből csak jó játékokat tudnék felsorolni, mint a Witcher 3, Mass Effect, BioShock, RDR2, GTA V. De korszakalkotó egyik sem volt, inkább ismétlése önmagának, néhány új funckióval és lehengerlő sztorival, grafikával, vagy a kettővel egyszerre.
Kezd ez is, és a filmipar is kiöregedni már. Na meg a COVID se tett jót egyiknek sem, konkrétan a bányászok kinyírták a játékipart. Már az is zsebbe nyúlós, ha az ember egy Full HD 60 FPS-re alkalmas gépet akar összerakni.
Engem sem nagyon foglal már le, mint régebben. Tavaly végigvittem az AC Origins-t azt a játékot nagyon szerettem.
Változik az ember, de az is lehet hogy a videójátékok lettek sokkal gyengébb minőségűek.
Nincsenek is már nagyon jó videojátékok. a 2000 es évek volt a csúcs akkor jobbnál jobb játékokat adtak ki a piacra. aztán olyan 2010 után ez abba maradt.
Ahogy felettem írják a játékok önmagukat ismétlik. Igazából a grafika sem fejlődött szinte semmit, ami fejlődött az a kijelzők és maximum azokhoz igazítják a dolgokat. Aki nem hiszi az nyugodtan utána nézhet a mai játékok 90%-a 10-15 éves játékmotorral fut.
Az egyetlen nagyobb durranás az utóbbi években a VR megjelenése volt aminek van jövője de annyira keveset fordítanak a fejlesztésébe hogy így még a következő évtizedben sem fog előre haladni a dolog
Regenmindenjobbvoltblablabla.
'99-es evek ota jatszom, es sose volt ilyen jo dolga egy gamernek mint most.
Aki meg a mult miatt sir, az jobb ha eszreveszi hogy regen is voltak pocsek jatekok szep szammal, ahogy ma is vannak jok boven.
8# Sárga sega volt az igazi, nem egy autós játékkal játszottam annak idején.
Most ez attól függ hogy nézzük, minőségben lehet hogy gyengébbek a mai címek -> itt arra gondolok, hogy nincsenek is annyira kidolgozva a játékok..
Mafia 1 mai szemmel is elképesztő játék, annak idején úgy mond a GTA hárommal versenyeztek. Max Payne 1 is zseniális volt..
Annak idején az volt a jellemzőbb hogy egy játékot fél évig is lehetett játszani, mert nem tudtuk hogy van jobb, de volt valami sejtésünk róla! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!