Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nintendo switch V2 vagy OLED?

Nintendo switch V2 vagy OLED?

Figyelt kérdés
Melyik éri meg legjobban? Első switch készülékem lenne. Mik a különbségek?

2021. dec. 18. 20:20
A kérdező szavazást indított:
Nintendo Switch V2
Nintendo Switch OLED
10 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Új Switchnek mindenképp az Oledet mondanám. Olednek minimálisan nagyobb és szebb a kijelzője. Plusz a kijelző üvegből készült, míg a V2-nél egy műanyag réteg van, ezáltal az Oled kijelzője egy fokkal kevésbé karcolódik, bár így is ajánlott rá védőfólia. Az Oled 64GB tárhellyel rendelkezik alapból, míg a V2 "csak" 32GB, bár bővíthető mindkettő. Olednek stabilabb, jobb a kitámasztója. A dokkolóján már van ethernet csatlakozó, így ha vezetékesen akarod internethez kötni, nem kell hozzá adaptert venned. Plusz tesztek alapján lassabban is merül. Szóval hacsak nem rendelkezik valaki már egy Switch-el, akkor mindenképp az Oled verzió éri meg jobban. Az egyetlen negatívuma az Olednek, hogy nagyon minimálisan 1-2 miliméterrel szélesebb lett maga a készülékház, így az Oled megjelenése előtti táskák, védőtokok, markolatok, stb. nem kompatibilisek vele. Szóval jobban körül kell nézni, hogy biztos az Oledre való tartozékot vásárold.
2021. dec. 18. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:
52%
Másik negatívuma az olednek, hogy pofátlanul drága is, vicc, hogy series s olcsóbb és majdnem a ps5 lemez nélküli változatával van egy árban. Egyébként nekem egy Switch Liteom van akciósan vettem szóval ennyit pont megért nekem, meg baromi jó exkluzív játékok vannak switchre, de a dokkolható modellek durván túl vannak árazva, nyilván ha nem gond az ára akkor veheted az oled modellt, de szerintem pofátlanság azt az árat elkérni érte, helyedben próbálnék valami akciót kifogni.
2022. jan. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!