Pubg mobile-ban miért nem tudok fejlődni?
Egyszerűen folyamatosan túljár az ellenfél az eszemen, és ha komolyabb tűzpárbajba keveredek, szinte mindig én jövök ki vesztesen.
Solo-ban jellemzően 40. helyezett szoktam lenni, csapatban amúgyis jobban szeretek játszani, de sajnos itt sem túl sok a siker.
Általában támogatónak állok be, de ha cselekedni kell, a vége az lesz, hogy jön egy ellenfél, aki nem full noob és leszed a francba, ilyenkor a csapattársak elmondanak kb. mindennek, és addig tartott a jó hangulat.
Jó kis kikapcsolódás lenne a játék, de így nem látom értelmét. Néztem videókat az interneten trükkökről, illetve gyakorlok Team Deathmatchen de az eredmény ugyanaz, ha szembe kerülök egy jobb játékossal 90% én húzom a rövidebbet.
Egyébként nem most kezdtem, már a régi Pubg mobile-al is ez volt a helyzet, nem csak a New State-el.
Gondolkodtam, hogy az FPS lehet a gond, mivel egy Redmi 9T-n játszok és medium-on nem ritkán 30 FPS alá bemegy a játék.
Ne menj oda, ahova a legtöbben ugranak, mármint ahogy a repülő a légvonalán halad, ne legközelebbi helyeket célozd meg, hanem minél távolabbit, de ebbe is bele kell jönni. Ezután a legtöbb embert hátulról fogod látni, így neked nagyobb esélyed van észrevenni őket hamarabb. Ha két ujjal játszol, válts át háromra, jobb ha lövés közben tudsz mozogni, így nehezebben találnak el. Közelre smg inkább, sokkal gyorsabb (vector/uzi).
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!