Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az age of empires 4 csak...

Az age of empires 4 csak nekem ennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Szóval a skirmishben én még csak a gazdaságot építem, és egyszercsak azt veszem észre, hogy az ellenfél már támad és szétszed mindent, amit felépítettem. És ez a legkönnyebb nehézségi szinten. Nem játszottam más age of empiressel ezelőtt, csak ezzel. Továbbá, az egész a siettségről szól. Nincs is időm megnézni, hogy mi történik, csak a kapkodás. Más is így van ezzel, vagy csak simán nem nekem való ez a játék? :D

2021. dec. 12. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne játssz időkorlátos játékkal.

Van olyan is, ahol simán csak építeni kell, a harcot kikapcsolhatod.

2021. dec. 12. 18:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Azta, ezt eddig nem is tudtam.
2021. dec. 12. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj nagyon rámész a csak infrastruktúrára, nem csinálsz katonát, nem lépsz elég hamar kort stb.

Ezt, mint minden játékot, tanulni kell. Az elsőnél én is majdnem kikaptam easy bot ellen, pedig elég sokat játszottam AoE2-vel 3-mal, starcraft 2-vel stb, szóval van némi tapasztalatom.

3-nál már a haladó bot 10. percre bezárkózott mert folyton támadtam 4-5 katonával aztán le lett verve kb 20 perc alatt.

Javaslom csináld végig az összes kampány küldetést, utána érdemes videót nézni mások hogy csinálják, mennyi embert csinálj, mikor állj át a húsról az aranyra, mikor ajánlott barakk-ot stb építeni. Pl 4:30 körül már 2. korban kéne lenned, men-at-arms stb katonák képzését felpörgetni meg a többi.

A játék épít a reflexre és a gyors gondolkodásra, ez valóban nem egy sakk meccs vagy körökre osztott stratégia játék, ahol ráérsz üldögélni meg gondolkodni na most mi legyen.

2021. dec. 13. 12:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom a Factoriot, nekem is ilyen gondom szokott lenni, de ott van only building mód.
2021. dec. 15. 09:06
 5/7 LakatosAnonymus ***** válasza:
100%

Pont ezt tapasztaltam én is. :)

A megoldás az, hogy kevésbé törekszel a szintlépésre, ehelyett pedig I-es szinten barakkot építesz és csinálsz 10-15 gyalogost. Következő szinten megtoldod még 15-tel és befalazod magad. Picivel később íjászokat csinálsz és felküldöd őket a falra. Innen mindennek magától mennie kell tovább.

Sok sikert!

2022. máj. 6. 16:16
 6/7 anonim válasza:
Ti tudtok license kulcsot ehez a játékhoz ami működik is légyszíves
2023. ápr. 14. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A licensz kulcs maga a kód, tehát a digitális bizonyítéka annak, hogy megvetted a játékot. Természetesen tudok, megveszed és máris van egy licensz kulcsod.
2023. ápr. 14. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!