Age of Empires szerű játék?
Figyelt kérdés
Kiskoromban nagyon sokat játszottam az Age of Empires játékkal (azt hiszem a 2-vel, még a 2000-es évek végén, 2010-es évek elején talán), de persze nem tudtam még angolul, úgyhogy nem tudtam a játékok rendes címét. Van egy emlékképem, hogy játszottam egy játékkal, ami az AoE-höz volt hasonló, de a jövőben játszódott, mert cyborgokat is lehetett készíteni, harci kutyákat és delfineket is, akik megvédték a kihajózó hajókat krakken támadástól. Nem tudjátok, hogy ez melyik játék lehetett? Lehet, hogy a cyborgos és a delfines nem ugyanaz, de már kicsit összefolyt, hogy mik voltak külön játékok, csak a delfinek rögzültek be nagyon:)2021. okt. 27. 00:57
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
A Kraken az Age of Mythology szerintem
A delfines lehet valamelyik Command&Conquer játék.
3/5 Közveszélyes Kontár válasza:
Star Wars Galactic Battlegrounds
is lehet tetszene, vagy jatszottal is vele
hat annyi jatek volt mar akkor is es azota 2 evtized eltelt
szoval minimum tobb tucat jatekkal jatszhatnal ami hasonlo mint aoe k
Rise of Legends is lehet tetszene pl.
geped ha nem aoe korabeli hanem nem tul regi akkor birnia kell "mindent"
4/5 A kérdező kommentje:
Wow, belenéztem a videóba és a Command & Conquer: Red Alert 2 volt az. Nem gondoltam volna, hogy megtalálom, nagyon köszi mindenkinek a segítséget:)
2021. okt. 27. 18:17
5/5 anonim válasza:
Pont nemrég jött ki az Age of Empires 4, Xbox Game Pass-szel (ami az első hónapra csak 300 Ft, utána 3000) PC-n és Xboxon is játszható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!