Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Homeworld® Remastered...

A Homeworld® Remastered Collection kb. mennyire lesz leértékelve Steam-en karácsonykor, mert jelenleg 32 euró?

Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Számtalanszor volt már ingyen, vagy pár dolláros bundle-ökben is. Jelenleg a gog.com-on 3,61 dollár az ára.

[link]

2021. dec. 11. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:
A GOG nem érdekel. A Steam-es játékokkal szemben jobb a tapasztalatom.
2021. dec. 11. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A grafikon alapján 90%-os leárazást kap (3.20 euró):

[link]

2021. dec. 11. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:

"jobb a tapasztalatom". igen.

valóban jobb a drm, mint az örökre a tiéd, ha egyszer megvetted.

a remastered sajnos foskazetta az eredetihez képest.

2021. dec. 14. 07:55
 5/7 anonim válasza:

Szia! Itt teheted magadévá a Team verziót jó áron: [link]

Ez nem szürke oldal, ha még nem ismernéd. Érdemes ide benézni.

2021. dec. 14. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:

#4: Sosem fogom megérteni, mi ez a nagy Steam-mánia. "Epicen vagy GOG-on olcsóbb, ne adj' isten, ingyenes? Nem érdekel, inkább megveszem Steamen drágábban, csak elmondhassam, hogy ez is ott van meg."

Én ott veszem meg, ahol megjelenik. 500 órát toltam bele a Darkest Dungeon-be, de a folytatása még csak Epic Store-ban jelent meg, most akkor várjak egy évet arra, hogy Steamen vehessem meg? Kösz, nem, én már felnőttem, itt a pénz, kérem a játékot!

2021. dec. 14. 11:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Akkor mondok egy példát, hogy miért a Steam-et preferálom jobban. A Stronghold Crusader HD GOG-on lassú volt sokszor ki is lépett, míg a Steam-es hibátlanul tökéletesen fut. Csak ennyi.
2021. dec. 14. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!