Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A diablo 2-ben, az assassinhoz...

A diablo 2-ben, az assassinhoz milyen gyors fejlődésü build-ot javasoltok? Illetve mit jelent az, hogy build?

Figyelt kérdés
Totál kezdő vagyok, nem tudok semmit.

2021. dec. 6. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Build: ahogy felskillezed a karakteredet (több karakternek több féle buildje van) pl van fire sorc, lighting, cold, hibrid... paladin: hammer, smither, zeal... barbar: whirlwind

Keress rá youtuben, és válaszd azt amelyik tetszik. (assassin builds diablo2)

2021. dec. 6. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha totál kezdő vagy, inkább csak játsszál, ismerkedj a játékkal. Amikor már nagyjából képben leszel, mi merre hány méter, akkor gondolkodj speed buildekben és tryhardolásban:)

Assának amúgy trap vagy dragon talon, amik gyorsak, burst of speed skillel bőségesen megtámogatva. Mivel kezdő vagy, gear meg ami esik, mert nyilván nincs félrerakva pár értelmes low lvl itemed.

[link]

2021. dec. 8. 06:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Kösz a segitséget. Átvittem normálban. De nightmare-ben már nem tudnám átvinni. Trap talont használtam, abból is a tűz tipust. De használtam villámot, meg jeget is.
2022. febr. 16. 21:32
 4/7 A kérdező kommentje:
A jeget a Spirit rock bone shild-del(csont pajzs), és a breast plate of frost shield-del(páncél) használtam. A villámot pedig a static yew wand of lightning(varázs pálca)-val.
2022. febr. 16. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:
A varázs pálca drága volt, de megérte. Még a The jade than do kris(kard/tőr) -t tudom ajánlani. Egy részt kifejezetten Assassinak készült, más részt 180 poison damage over 4 second-ja van, és 106 to attack rating.
2022. febr. 16. 21:52
 6/7 A kérdező kommentje:

A játékban a Diablo elleni csata volt a legjobb. De nem a legnehezebb. Baal előtt, a Best of diablo legutolsó szörnye az a elcseszett T-rex volt a legkeményebb ellenfelem. Baal-lal vigyázatok, sokkal erősebb, mint Diablo(legalábbis nekem).Az első legkeményebb ellenfeletek Duriel lesz. Diablo, Baal, és a T-rex után ő a legerősebb karakter(legalább is szerintem). Eleinte nem tudtam semmit, azt hittem, hogy elkéstem. Hogy újra kell kezdenni az egész játékot, de szerencsére nem kellett. Ez volt életem legnehezebb játéka, ezek voltak életem legerősebb ellenfeleim.

Szóval ha valaki erős ellenfeleket keres, annak ajánlom A

Diablo 2:Lord of destruction-t. Ez volt egyben életetem egyik legjobb játéka.

2022. febr. 16. 22:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja, még valami. Az assassin nagyon gyors karakter, nagy sebbeségre képpes. Ezt érdemes és ki is lehet használni.
2022. febr. 16. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!