Vettem egy jo gepet,gyors netet inteztem stb stb,csinaltam kommentar nelkuli vegigjatszast de a kutya se nezi,mit csinaljak?
Mondjuk elmehetsz dolgozni, mert ebbol nem fogsz megelni.
Kulonben miert lenne fontos hogy hanyan nezik?
Fejezd már be a hisztizést, mert nagyon szánalmas.
Naiv voltál és azt hitted, hogy ha csinálsz egy-két gameplay videót és feltöltöd a netre, akkor egyből dőlni fog a százcsilliós nézettség, meg a hírnév. Hát most tapasztalhattad, hogy ez az egész nem egészen így működik. Valószínűleg nem te voltál az első, és nem is te leszel az utolsó aki ebbe a hibába bele esik. Fogadd el és ne ilyen béna demagóg kifogásokat gyárts, hogy miért nem érdekeltek senkit a videóid...
Ez nem igaz, és minden épeszű ember kicsiben kezdi és úgy építkezik fel, ha már befutott és tud miből költeni.
Ha már a TheVR-t hoztad fel példának, akkor nem a 8. vagy sokadik évüket kell alapul venni, hogy milliós bevételből tudnak költeni, és jó hogy mindenre van pénz. Nézd meg az első évüket, hogy otthonról a szobából nulla büdzséből kezdték ők is. Nem green screen-nel, nem gamer székkel meg nem milliós géppel.
Persze aki elég vakmerő és előre mindent megvesz 0 nézettségre is, mert azt hiszi hogy csak a technikán múlik a siker, majd sírhat utána, hogy lenullázta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!