Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vettem egy jo gepet,gyors...

Vettem egy jo gepet,gyors netet inteztem stb stb,csinaltam kommentar nelkuli vegigjatszast de a kutya se nezi,mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 20:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Azokat nézik az emberek, akik valami olyan egyedi dolgot mutatnak be, ami hozzáadott értéket jelent a játék mellé. Ez pedig a játékot bemutató személyisége, hogyan reagál és adja elő a dolgokat, miközben játszik. Te ezt teljes mértékben mellőzöd, a nyers játék magában pedig kevés, főleg ha régi játékokkal játszol amit már előtted százan bemutattak. Mert a másik ami nézettséget tud hozni az előadáson kívül, a premier játékok bemutatása, itt az alapvető érdeklődés a játék iránt növeli az esélyét, hogy keresni fogják az ilyen tartalmakat. De azok ellen akik kommentálják amit csinálnak, nem tudsz labdába rúgni.
2021. dec. 5. 20:21
 2/23 anonim ***** válasza:
Előző leírta a lényeget. Túl nagy a konkurencia.
2021. dec. 5. 20:25
 3/23 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem egy vodkanarancsot.
2021. dec. 5. 21:29
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk elmehetsz dolgozni, mert ebbol nem fogsz megelni.

Kulonben miert lenne fontos hogy hanyan nezik?

2021. dec. 5. 21:43
 5/23 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon elkéstél, a "kommentár nélküli végigjátszás" már öt évvel ezelőtt is lejárt lemeznek számított. Az okosok akkoriban mentek át Twitch-re, és milliókat keresnek vele több százezer néző előtt.
2021. dec. 6. 07:56
 6/23 A kérdező kommentje:
Jobban belegondolva jobb is igy,unszimpatikus emberekert rajonganak mint thevr szakall kiraly,egyszer lattam egy kezdo jutyubost azert fikaztak mert nem jott be neki a kdcsapat
2021. dec. 6. 08:45
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Most önigazolást keresel a saját sikertelenségedre?
2021. dec. 6. 08:47
 8/23 A kérdező kommentje:
Elvarjak a kezdotol a zold hatteret a gamerszeket millios gepet,embereket tesznek tonkre
2021. dec. 6. 08:47
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Fejezd már be a hisztizést, mert nagyon szánalmas.

Naiv voltál és azt hitted, hogy ha csinálsz egy-két gameplay videót és feltöltöd a netre, akkor egyből dőlni fog a százcsilliós nézettség, meg a hírnév. Hát most tapasztalhattad, hogy ez az egész nem egészen így működik. Valószínűleg nem te voltál az első, és nem is te leszel az utolsó aki ebbe a hibába bele esik. Fogadd el és ne ilyen béna demagóg kifogásokat gyárts, hogy miért nem érdekeltek senkit a videóid...

2021. dec. 6. 08:53
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz, és minden épeszű ember kicsiben kezdi és úgy építkezik fel, ha már befutott és tud miből költeni.

Ha már a TheVR-t hoztad fel példának, akkor nem a 8. vagy sokadik évüket kell alapul venni, hogy milliós bevételből tudnak költeni, és jó hogy mindenre van pénz. Nézd meg az első évüket, hogy otthonról a szobából nulla büdzséből kezdték ők is. Nem green screen-nel, nem gamer székkel meg nem milliós géppel.

Persze aki elég vakmerő és előre mindent megvesz 0 nézettségre is, mert azt hiszi hogy csak a technikán múlik a siker, majd sírhat utána, hogy lenullázta magát.

2021. dec. 6. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!