Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Halo játékoknak mi a történe...

A Halo játékoknak mi a története? Vannak ezek a földönkívüliek, akik ellen harcolni kell, de hogyan kezdődött ez a harc a játék történetében és miért?

Figyelt kérdés

2021. dec. 5. 08:11
 1/3 Prime07 ***** válasza:
100%

Amennyire én tudom:

Van az előzmény játék a Halo Reach. Ebben egy névtelen Spartant irányítunk. A játék arról szól, hogy az földönkívüliek, vagyis a Covenant megtámadja a bolygót miközben a Forerunner-ök (Előljárók) egyik ereklyéjét keresik. A bolygót csupán azért pusztítják el, hogy bizonyítsák az emberek feletti hatalmukat. A végén a Pillar of Autumn nevű hajó elmenekül Master Chief-el a fedélzeten, aztán a bolygót felperzselik. Innen indul az eredeti első Halo amikor az űrhajóval megérkeznek az első Halo gyűrűre. Itt már Master Chief-et irányítjuk, játék közben megtudjuk, hogy a Halo egy fegyver ami minden életet kiolt, hogy megálítsa a Flood (Áradat) nevű parazitákat. Mert ha nincs gazdatest a parazita sem marad életben. Ezeket a gyűrűket pedig szintén a Forerunner-ök építették, de őket elpusztította a Flood.

Innen a 3. részig úgy megy tovább, hogy a Covenant ellen harcolunk.

Tovább sajnos nem tudom, mert még csak a Halo 3nál járok.

Ha valaki még válaszol az remélem kiegészíti a leírást és kijavít ha valamit rosszul tudok.

2021. dec. 5. 08:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Kiegeszites:

A Covenant erosen vallasos vezetoi azt hiszik hogy a Halo egyfajta kapu a menyorszaghoz, es be akarjak kapcsolni.

Inkabb ezert harcolunk a Covenant ellen, es pusztitanak el az emberek par gyurut. Legalabbis egyet biztosra, reg toltam a jatekot.

2021. dec. 5. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:

A Szövetség be akarja indítani a Gyűrűket, hogy megkezdődjön a Nagy utazás. Ez egy vallási dolog náluk, amit a próféták hirdetnek, de vagy nem tudják vagy nem érdekli őket, hogy a Halo gyűrűk minden életét elpusztítanak sok fényévnyi sugárban. Ezenkívül ki akarják irtani az emberiséget. Ez a két ok, amiért meg akarják állítani az emberek a Szövetséget.

Az Előfutárokat nem az Áradat pusztítja el, hanem utolsó megoldásként elsütötték a Gyűrűket, hogy megállítsák az Áradatot. Ezt a Halo 2-ben tudjuk meg.

2022. febr. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!