Van aki megtudná mondani a játék teljes nevét? (földönkívülis)
Nem emlékszem a nevére sajnos. Csak azt tudom h 3 betűből állt, de ugye lehet h van mit tudom én ADI- revulotion akcion. Szóval értitek. De még annak a 3 betűs nevére sem emlékszem. Valami OBA, ABE, ABO, ADE nem tudom.
Szóval arról szólt a játék h egy vézna földönkívüli szerzet egy földönkívüli hajóról vagy talán földönkívüli börtönből szabadult ki. Sziréna hang meg minden. De ugye az egész bázisról kellett kiszabadulnia. Szóval te voltál ez a vézna űrlény. Csak előre és kicsit hátra lehetett menni,nem 3D-s h össze-vissza mászkálhattál.
Az üldözők, a valszeg börtönőrök ojan groteszkek voltak és fegyvereik voltak.
Közben találkozhattál hozzád hasonló vézna ufókkal akik sokálták a padlót és beszélhettél velük ufósan.
Te nemcsak mászkálhattál, hanem bukfencezhettél is. Asszem te is szerezhettél az őröktől fegyvert.Talán kicsit teleportálhattál,de amikor meghaltál és újra kezdhetted a játékot akkor is ojan teleportálózott.
Fura hangokat adott ki mikor kommunikáltál a sikálos társaiddal. Pl: HENÁNÁ, meg mintha fingós szerű hangot utánozott stb.
Remélem tudja valaki ennek a játéknak a címét,mert sehol sem találom. Régebben csak demoban volt meg nekem és csak rövid ideig lehetett játszani vele.
Most talán megvenném és tovább játszanék vele.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!