Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudunk játszani a Minecraf...

Nem tudunk játszani a Minecraft-al ketten, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy a gépem

energiatakarékos módba teszi magát automatikusan, ha fel teszem töltőre és laggol minden. Ezt egy "szakember" orvosolta, de sokkal rosszabb lett, majd közölte velem, hogy ez a gép már nem lesz alkalmas játékokra. Oké, nem kerítettem neki nagy dolgot mert volt már ennél sokkal rosszabb gépem is amin elfutott a játék. A Minecraft játékkal szeretek játszani, és szeretnék is de nem tudok mert egyszerűen úgy laggol, hogyha ketten játszunk akkor én fél perc múlva látom mit csinált a társam. Ez a probléma akkor került felszínre amikor a gépem elkezdett automatikusan takarékos üzemmódra váltani töltőn. Nyilván többször próbáltuk kikapcsolni ezt, de esélytelen, nem lehet. Többször is újra lett telepítve a gép. Csak nekem olyan érdekes hogy a szervíz előtt ment és jó volt a játék, de szervíz után elromlott valami?! A párom valamennyire ért a gépekhez és ő próbál segíteni, hogy mi lehet a baj. De ő sem érti mert minden lehetséges dolgot kipróbált, hogy mi lehet a gond. Laptopom van egyébként és ezres digi netünk, nem hiszem, hogy a nettel lenne a probléma mert neki megy és nem laggol. Inkább az én laptopommal van a baj, de mi sem tudjuk mi.

Köszönöm szépen előre is a válaszokat.

2021. dec. 4. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet a szervizben kivettek belole valamit? Pld ramot?
2021. dec. 4. 11:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Jelzi a gép, hogy nincs kivéve.
2021. dec. 4. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha a géppel van gond az FPS dropp és nem lagg. Ezt jó lenne már megtanulni végre...

Kérdésre visszatérve, szervízben nem frissitettek valamit gépen? Driver, windows update,valami egyéb program? Eredeti játék vagy tört sz.rról beszélünk? Illetve winf.s 10 rendszer?

2021. dec. 4. 14:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak annyi a baj, hogy amikor belép hozzám valaki az ismerőseim közül, akkor aki host-olja a játékot annak zökkenőmentes én megy a játék, míg mások időbe telik mire betölt mindent, vagy a karakter mozgását. Ez fordítva is igaz, ha más honnan van ez akkor még nálam jelentkezik ez a probléma. Egyszóval mintha a szerver lenne le lassúlva de az internetes kapcsolat az tökéletes, mint kettő gép (egyik laptop, másik pc) kábelen kapja az netet.
2021. dec. 4. 14:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként eredeti a játék és win10-es.
2021. dec. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!