Miért nem tudunk együtt játszani a Tlauncher-ben?
A Tlauncher-ben szeretnénk játszani egy modolt világban. Mindketten letöltöttük a modot, multiplayerben is lehet játszani vele, egy játékos módban működik. Azonban, mikor csatlakozni szeretne egyikünk a másikhoz, a következő hibakódot írja ki:
java.net.connectexception...
A Hamachit használjuk, ott minden rendben, mindketten elérhetőek vagyunk.
Mod nélkül, másik verzióban tudunk csatlakozni egymáshoz.
A válaszokat előre is köszönöm!
Hali én az egyik barátommal úgy játszottunk ketten, hogy letöltöttük mind a ketten a hamachit: [link]
csináltunk egy közös szobát ahová a barátom becsatlakozot kimásolta az ipv4 címemet és beléptünk a modolt minecraft-ba én beléptem abba a világba megnyitottam lanra a szervert és a haveromnak pedig bekellet írnia az ip címem mögé egy : és utána pedig azt a számot amit a lan megnyitása után dobot ki a chat-re a haveromnak természetesen ezt multiplayer módban kellet ezt beírnia. De így könnyebb lesz itt van egy videó link: https://www.youtube.com/watch?v=9CA7JnmFt68
Remélem tudtam segíteni. Még annyi, hogy mind a kettőtöknek ugyanabban a verzióban kell játszanotok és még ezen a lan szerveren ha jol tudom csak öten tudtok majd játszani. :)
Szia!
Köszönjük szépen a válaszod!
Azóta sikerült megoldanunk a problémát, s kiderült, hogy a moddal volt a gond. Mi is ugyan ezzel a lehetőséggel játszottunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!