Skyrim anniversary edition-hoz lesz valaha működő 100%-os magyarítás?
Figyelt kérdés
Az korábban kiadott magyarítással nem működik, ugyanis vannak benne újabb tartalmak. Várható a közeljövőben magyarítás az új kiadáshoz?2021. nov. 28. 20:19
21/23 anonim válasza:
Pont ezért lenne jó ha angolul tanulnál, legalább nem kéne magyarításokkal sz.rakodni. Illetve ha csak pár játékot végigjátszottál volna már angolul, MÁR ragadt volna rád annyi angol hogy megértsd alap szinten(de lehet középszinten is) az angolt. Vagy legalábbis annyira hogy gond nélkül értsd a story-t meg amit kell. Ezt mondom úgy hogy én szinte csak játékokból tanultam meg angolul. De mit is vár az ember a mai fiatalságtól... Pont ez a fajta mentalitás miatt tartunk ott ahol tartunk...
22/23 anonim válasza:
#21 a mai fiatalozást hagyd ki belőle kérlek, amúgy egyetértek
23/23 anonim válasza:
21 Geez:D
Én csak rábukkantam a kérdésre, de látom, nagoyn nem megy mások véleményének vagy gondolatának elfogadása:D Mit fáj neked, ha valaki másképp gondolkodik?:D Meg legalább nem ilyen boomer stílusban kötekednél..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!