Gladiatus Hol találok erről a játékról információt, hogy pl hogy kell játszani, mikor jutok tovább a második, harmadik szintre. Stb. Hol találom meg a Catenarian páncél -t? Meg a további tárgyakat?
Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 15:29
1/2 anonim válasza:
Mint az összes Gameforge játéknak, ennek is van egy ill. több fóruma. Bejön az ablak. A Gladiatusé. Nagy betűkkel ott van, hogy fórum, nem igaz, hogy nem találtad meg.
2/2 Pityupocse válasza:
en azt ajanlom, hagy fel a jatekkal, higgy nekem, es raszoktam es nagyjabol kerek 1 evig jatszottam! es en meg akkor keztem, mikor meg csak centurio volt. amiert fizetni kellet! a vege fele szerver4 en top 19 ig feljutottam, de mar jottek az aldasok meg minden, es muszaj volt fizessek, hogy eggyaltalan jatszhassak, eros voltam de megis mindenki megvert !ennek amr masfel eve, de meg unalmas napokon most is elojon, hogy fel kellene nezzek ! :D pl angol 1 szerveren mai napig van egy piacos karakterem :)) abba nem oltem penzt, de szoksro gondoltam mar ra :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!