Grand Theft Auto (GTA 4),? Help, nem indul?
xd,13?utolsó cigány,,erre azt szokták mondani,mindenki magábol indul ki...de amúgy én ilyen hangemberekkel nem szoktam veszekedni minek,LESZAROM mit hisztek,pancserek...
aztán mingyá jön a csomó "értelmes.. hozzászólás,pár ember itt hogyan vakít istenem...
Amit én írok és a másik nem vakítás haver!!
Törődj bele,hogy saját magad vakítod!!
Tudod miért ismételgetem ugyanazt??!!
MERT NEM TOM MI RÁK VAN VELED DE EGYSZERŰEN TE SEGG HÜLYE VAGY!!LEÍRHATNÁ ÉN 1000x-SZER IS AKKOR SE ÉRTENÉD MEG!!NAGYON NAGY VASLOGIKÁD LEHET HA EZT NEM TOD MEGÉRTENI!!SZERINTEM EZ A KÉRÉST CSAK UNALOMBÓL RAKTAD FEL,HOGY LEGYEN KIT OLTOGATNI!!ÉS HOGYHA TUDJA VALAKI MI A BAJ A GTA4-EDNEK AKKOR SENKI SE FOG VÁLASZOLNI ,MERT LÁSSÁK HOGY MILYEN HANGNEMET VÁLASZTOTTAÁL!!MEGNÉZIK ÉS AZT MONDJÁK:"ENNEK AZ ALPÁRI,BUNKÓ TETVES CSÖVES GYEREKNEK NEMSEGÍTEK ,MERT 1 SÍK HÜLYE,2.ÉRTETLEN SZEMÉT AKI NEM TUD RENDESEN TÁRALOGNI,3.WAREZOL"
Úgyhogy nem tom ki a hátrányos ÖCSÉM!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!