Grand Theft Auto (GTA 4),? Help, nem indul?
"akkor vedd meg te hülye gyerek,őtezerért, ki olyan hülye hogy 5-őt kidob,,ezért,azért anyira nem fontos..."
Megvettem két évvel ez előtt, még a megjelenés havában. Egyáltalán nem volt kidobott pénz. Ennyit simán megér. Te viszont először egy helyesírási kézikönyvet vegyél. Olyan vagy, mint egy cigány.
"jó hát ennyit az egész nem ér meg,hogy én itten magyarázkodjak,mind1 már úgyis letöröltem a gamet,de csak játszottam volna egyet vele,..mert régen még vistán ment,de xd ezért nem fogom megvenni,"hülye azért nem vagyok :D,,
-ebbe mond meg te hátrányozottan halmozott hogy itt mi a helyesírási hiba,én nem vagyok olyan gépbuz i hogy a pénzemből játékDVD-ét veszek,aki kiadja a pénzét játékra ott már baj van te kis kö csög,én 10 évesen vagy 9-évesen vettem egy origit,a egy hangya életet,azután semit mert én nem DvD-éket veszek,te romlott..de ha te ilyen vagy lesza rom,és ennek a kérdésnek is legyen OFF.
Ha ismernél, tudnád, hogy mennyire nem vagyok kocka. Egyébként meg nekem az a tapasztalatom, hogy a legnagyobb kockák pont a letöltögetők.
Egyébként meg hülye vagy, mint a segg. Ha meg így vélekedsz a letöltésről, akkor nálad igen súlyos problémák vannak, te kis utolsó cigány. Vagy már 13?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!