Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet tudni BÁRMIT a GTA...

Lehet tudni BÁRMIT a GTA 6-ról már biztosan?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi hogy mikor jelentik be a bejelentés bejelentésének a dátumát, vagy hol fog játszódni, mert ezekre nyilván valóan, senki nem tudja a választ. De van amit lehet már tudni? Készül egyáltalán?
2021. nov. 12. 01:38
A kérdező szavazást indított:
Nem! Semmit nem tudni a játékról
Igen, vannak már biztos infók a játékkal kapcsolatban.
13 szavazat
 1/5 anonim válasza:
77%

2021 van

Divat inkább 20 éves játékokat újra kiadni olyan szintű belerakott munkával amit egy lelkesebb modder csapat 2005-ben elvégzett.

Talán egyszer lesz 6

2021. nov. 12. 07:01
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként igen, lehet tudni már valamit. Azt, hogy nem most fog jönni, mert amíg az 5 ilyen kegyetlen sok pénzt termel, addig nem fog a Rockstar nekiállni készíteni a 6-ot.
2021. nov. 12. 08:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A 2. hozzászólónak igaza van.

Sajnos manapság elég sok helyen hallani ezt és szerintem így is van, hogy a GTA 5 olyan útra tért mint a Skyrim. Kiadták már egy rakás platformra, és sokkal régebb óta kint van már, mint a játék előzményei egyenként a maguk idejében. Tehát amíg veszik és így tejel, addig minek is adnának ki új játékot? Csak ugyan úgy ki kell adni ezredik változatban minden új platformra, ugyan úgy meg fogja mindenki venni és ugyan úgy pénzük van belőle mint egy új játékból.

Egyébként érdekes, hogy úgy látszik a Sims 4 is ezt csinálja. Az EA ki is jelentette, hogy "attól függ hogy lesz-e sims 5 hogy mennyien veszik a sims 4-et" és ezzel ott vagyunk hogy a Sims 4 2014-ben, lassan 8 éve jelent meg, és sehol a sims 5.

Érdekesség hogy a Sims 3 és a 4 között (2009 - 2014) 5 év telt el. A Sims 4 és 5 között már lassan a duplája lesz ennek az időnek.

Ugyan ez a helyzet a Skyrim - Oblivion esetében is.

Oblivion 2006, Skyrim 2011. 5 év telt el. A skyrim meg az Elder Scrolls 6 között meg már ebben a pillanatban is kb 10-11 év különbség van.

GTA-ra visszatérve...

GTA VI 2008-ban jött ki, GTA V 2013. A mágikus 5 év különbség.. Most meg a GTA V kint van kb 8 éve.

Tehát úgy látszik ez manapság egy tendencia a többrészes játékoknál.. Azt hiszem a piac okolható mindezért, és a vásárlók szellemisége.

2021. nov. 12. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok (elírás, GTA IV. 2008-ban jött ki. Valamiért már bevonzottam én is a VI-ot ugye..)
2021. nov. 12. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudni? Tudni semmit sem lehet róla, max belsős tagok tudnak biztosra dolgokat, de ugye nekik emg tilos róla bármit kiadni.
2021. nov. 12. 09:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!