Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan álljak neki a World of...

Hogyan álljak neki a World of Warcraft játéknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régóta ki szeretném próbálni a játékot, de valahogy soha nem volt rá időm, vagy gépem.

A játékot le kell tölteni vagy meg kell vásárolni? Mi értelme van az eredeti és tört szervereknek? Elég lesz hozzá egy alap angol nyelvtudás?

Köszönöm a segítséget.

2021. okt. 22. 19:00
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ingyenes, vagyis ingyenes is

es elkezdeni eleg letoltened

mikor lejott ami kell belephetsz, nem kell az egeszet letoltened tehat a kiprobalashoz

kozben tolti tovabb

torteknel meg megnezed sajat leirasuk

hat igazan nem tudom, mmo ztal mar? multiztal mar?

nem biztos hogy a te vilagod ha egyiket sem sosem

kozossegi jatekok? Kartya vagy tablas jatekok pl? Sok emberrel sokaig?

szerintem manapsag eljart felette ido, sok mas jatek van multis is mmo s is, persze geped birja e mas kerdes

2021. okt. 22. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
Maximum classicot kezd el. A shadowlandset meg ne vedd, szerintem már mind otthagytuk és tbc classicon játszunk.
2021. okt. 22. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Van játékos a shadolandsen is, csak nem a legtöbb. Emiatt néha pont rövidebb a sorbanállás a dungeonokba, mert még játszanak az emberek régi dungeonokkal is.
2021. okt. 23. 18:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!