Szórakoztató játékok milyeneket tudtok?
Figyelt kérdés
milyen szórakoztató játékokat tudtok? lehetőleg nem a legnagyobb gépigényűre gondolok de ha van ötleted nyugodtan írjad2021. okt. 18. 16:51
11/24 A kérdező kommentje:
hát kicsit újabb játékokat szertnék. meg nem éppen ez a lövöldözős a stílusom de azért köszönöm
2021. okt. 20. 18:41
13/24 anonim válasza:
Hát akkor itt az ideje angolt tanulnod, öregem, mert kétlem, hogy bármit találnál így. Sok magyar játékfejlesztő is angolul készít játékokat, mert így nagyobb a célközönségük. Magyarítást meg leginkább triple A játékok kapnak, azok meg túlnyomóan akció játékok.
14/24 A kérdező kommentje:
azért valamilyen szinten tudok nyilván. csak pl. vannak olyan játékok amikben kevésbé kell ez a tudás . de egy angol nyelvű nyomozós játékban ezért már az én szintem nem elegendő
2021. okt. 20. 19:26
15/24 A kérdező kommentje:
tehát játszattam angol nyelvű játékkal viszont abban a játékban amit írtak tényleg sok angol kell
2021. okt. 20. 19:28
16/24 anonim válasza:
Ne félj az ismeretlentől, ez akkor egy remek lehetőség hogy fejlődj. Nyilván Ace Attorney-hez kell valami szaknyelv, én se tudtam nagyját a szavaknak mielőtt játszottam, de egy epizódban olyan sokszor elhangzanak azok a szakszavak, hogy semmi idő alatt vágni fogod fejből. 14 epizód van a játékban, szerintem 3 se kell, hogy már ne legyen olyan komoly problémád megérteni.
P4G-ban gimisekkel vagy, szóval semmi speckó nincs ott. Ha még is van valami ismeretlen, akkor csak rákeresel, és tanulsz valamit :D
Am 4, 6, 7 és 13 mind én vagyok xd
17/24 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm megpróbálom. esetleg nem tudsz még olyan játékot amiben kezdőbb az angol? nagyon köszönöm egyébként válaszaid nagyon rendes vagy :)
2021. okt. 20. 19:59
20/24 A kérdező kommentje:
szisztok ugyan nem a legvicesebb játékot találtam meg de rohadt jó. letöltöttem a chicken police-ot és a kedvenc játékom. már mindjárt ki is viszem mindenkinek ajánlom
2021. okt. 23. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!