Ps4 két személyes szórakoztató játékok?
Gondolok itt olyanra amit offline tolhatunk ketten, esetleg elég hozzá egy kontroller is tehát ilyen egyszer te egyszer én alapú játék IS jöhet
Köszi a válaszokat előre is mindenkinek
csá
Beyond Two Souls
https://www.youtube.com/watch?v=TDp88dhXSwI&ab_channel=Criti..
Kiadták PS4-re is, később PC-re is megjelent. Van hozzá magyar felirat is, "gyárilag", menüben bekapcsolható, ha fontos lenne. Jodie a főszereplő és hozzá kapcsolódott Aiden mint szellem. Sok helyzetben Aiden segítsége nélkül nem lehet továbbjutni csak át kell adni az irányítást a másik játékosnak. De egyedül is lehet játszani, ilyenkor akkor váltogatsz Jodie és Aiden között az egy darab kontrolleren amikor akartok. Megbeszélitek ki kivel van és had szóljon.
Detroit: Become Human
https://www.youtube.com/watch?v=qzXoDZIERyo&ab_channel=GameT..
Van magyar felirat "gyárilag", csak be kell kapcsolni a menüben. Három játszható karakter, mindegyiknek saját kis etapjai vannak amik 15-20 percesek. A játék előrehaladásával előfordul, mikor a karakterek keresztezik egymás történetét és egy ilyen eseménykor a játék vált az egyik karakterről a másikra. Felosztjátok a karaktereket egymás között, szereztek egy harmadik személyt és nyomhatjátok is.
Connor: ő egy prototípus android, a rendőrséget segíti azokban a bűntényeknél, ahol android is érintett. Hagyományos értelemben véve ő a "játékosabb" karakter, lévén bűnügyi helyszíneket kell vele felderíteni és nyomozni kell vele.
Markus: egy ápoló android, vele ügyességi feladatokat kell kivitetelezni illetve a történetet jelentősen befolyásoló döntések az ő vállán nyugszanak, mert az androidok vezére lesz.
Kara: ő a dráma szerepét kapta. Szintén ügyességi feladatokat kell vele végrehajtani, illetve nehéz döntéseket, de iszonyú nyomás alatt: az ő karakterét a legkönnyebb elveszíteni, nem minden hiba végzetes, de a nyomás miatt szó szerint frusztrált vagy és izgulsz, hogy jó döntést hozol-e vele. Kb. a történet elején elveszíthető.
Igen, mindhárom karakter meghalhat. Az is egy történet. A karakterekkel hozott döntések hatással vannak a többi karakterre.
Lehet hogy nagyon alap, de a Worms az tipikusan ilyen "egyszer te egyszer én" játék. A revolution régebbi, szóval gondolom olcsó is, és nagyon jó. A WMD jobban hasonlít az eredeti worms-re az is jó. Állítólag jön egy új rész is nemsokára.
Ha nem baj hogy 2 kontroller kell:
Overcooked 1, és 2. Nagyon kaotikus, rengeteg mindenre kell figyelni, de pont ezért pörgős :D (gyakorlatilag ezeket is lehet 1 kontrollerrel játszani ha jól emlékszem, de nem ajánlom)
Human Fall Flat: Egész rövid, jóval lassabb mint az előző, de nagyon vicces. Nagyobb pályakon kell puzzle-öket megoldani hogy továbbjuss.
Unravel 2: Nem játszottam vele de ez is ilyen 2 játékos puzzle platformer.
A Way Out: Ez inkáb sztori alapú, meg egy kicsit lövöldözős is. Szerintem egész jó, egy pár óra alatt végigjátszható.
Nem tudom hogy PS-en hogy van a visszafele kompatibilitás, de ha shooter-t akartok akkor a Kane and Lynch 2, és az Army of Two játékok is elég jók. Vagy a régi COD játékokban a kis mapokon, a party játékmódok ketten nagyon élvezhetők (pl. gun game). Esetleg a Borderlands-ok is.
A LEGO játékokhoz nem ad sokat a 2 játékos mód, de ha szeretitek az ilyen nyugis, gyűjtögetős játékokat, akkor egész jó lehet 100%-olni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!