Rocket League rank?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy hete játszom a játékkal. Letoltam 2v2ben a besoroló rankedeket és bronzba dobott. Nagyon gyenge béna fos vagyok, szóval nem meglepő. Ami meglepő az az, hogy letoltam a besorolókat 3v3 rumble módban is, ott pedig Platinum 2 /Div2-be dobott. Ennyire selejt lenne a rank rendszerük, vagy mi erre a magyarázat? Kétlem, hogy Platinum szinten játszanék már 1 hét és nagyjából 20 óra játék után.2021. okt. 18. 01:15
1/5 anonim válasza:
3v3 rumblet kevesebben játsszák, így ott könnyebb feljutni. 2v2 a legnépszerűbb, meg az 1v1.
Nekem van vagy 700 órám benne, de mióta f2p lett eléggé beleuntam, elő se vettem 1 éve.
2/5 anonim válasza:
Kevés a rumble player, könnyebb magasabb rankot szerezni.
#1 mi a baj azzal hogy f2p lett a játék?
3/5 anonim válasza:
2#-Az, hogy mi anno fizettünk érte és így kb értelmetlen volt. És csak pár gagyi ingame itemet kaptunk kárpótlásként, amik még csak nem is ritkák.
Sokkal pénzorientáltabb lett, régen bármit meg lehetett nyitni, crateket szerezni ,nem volt shop. Pénzsóvárabb lett a cég sokkal.
4/5 anonim válasza:
#3 értelek. Sajnálom aki így járt, nagyobb kompenzáció kellett volna. Én viszont pl soha nem találtam volna rá a játékra ha nem tolják mindenhonnan az arcomba hogy free, kedvenc játékom lett.
5/5 anonim válasza:
Én is még 2016-ben free weekend keretében próbáltam ki, aztán megtetszett és olyan kb. 20 euro volt akkor, mikor megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!