200iqboay kérdése:
Mivel játszak? Fifa 22 Forza Horizon 4 Fortnite Minecraft GhostRecon Rocket League Ac Odyssey Warzone
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 21:10
1/7 Prime07 válasza:
Én a Ghost Recon-t ajánlom, az új ACk annyira nem jöttek be
2/7 anonim válasza:
Eleg baj ha már ezt is meg kell kerdezni, es nem magadtol jössz rá...
3/7 anonim válasza:
Life is Strange, ha még nem próbáltad! Első epizód ingyenes. Garantálom nem fogod megbánni. Ha pedig csak a listádról lehet választani, akkor Forza.
4/7 anonim válasza:
Amihez épp kedved van. Ezek közül FH4 van fenn jelenleg is, az marad is még míg nem jön ki az 5, a másik amit toltam az AC, az szintén remek játék, bár iszonyat hosszú, igaz ha az ember élvezi ez nem hátrány, nekem a kimaxolása olyan 150 óra volt.
5/7 anonim válasza:
A Ghost Recont csak barátokkal. Amúgy is nagyon hamar unalmas lesz, egyedül meg pláne.
7/7 anonim válasza:
Most komolyan mi írjuk meg neked, hogy mivel játszál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!