Melyik Xbox-ot érdemes megvenni? És miért?
Figyelt kérdés
Most szeretnék egy Xbox one-t, de nem tudom melyiket, vagy mi is a különbség köztük. Előre is köszi a válaszokat.2021. okt. 13. 11:24
1/6 anonim válasza:
Xbox One(fat)
Ez az első kiadott Xone verzió,
Xbox One S
Fiatalabb kiadás, kicsit kisebb a doboza meg az ac adaptert bele építették a házba.
Xbox One S All-Digital Edition
Lemezmeghajtó nélküli S, csak digitálisan megvásárolt letöltött játékokat tud működtetni, értelemszerűen mert nincs lemezmeghajtója.
Xbox One X
Valamivel erősebb hardver van alatta, ezért szebb grafikát tud produkálni mint a fat vagy az s. Az ára is valamivel több emiatt.
2/6 anonim válasza:
Xbox One-t már ne vegyél, a legújabb verzió a Series S és a Series X, amik teljesen kompatibilisek az előző generáció játékaival, csak hardveresen sokkal erősebbek. A Series X szinte mindenhol hiánycikk, de a Series S-ek hegyekben állnak az összes MediaMarkt-ban.
3/6 anonim válasza:
Amúgy az első váalszom miért van így leszavazva. Tényállításokat írtam le. Valamelyik talán nem helytálló???
4/6 anonim válasza:
Attól is függ, mennyi rá a kereted! Ha van rá pénzed, akkor Xbox Series X, az a legújabb és legerősebb, a 4K-t is támogatja, ráadásul visszafelé az eddig megjelent összes fajta Xbox-konzol lemezeivel kompatibilis, tehát rengeteg játékkal tudsz rajta játszani, ki se lehet használni a választékot!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Szerintem egy Xbox one s mellett döntök.
2021. okt. 14. 06:51
6/6 anonim válasza:
Használtan Xbox Series S sokkal jobb választás lenne. De még újan is csak 300€.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!